1 decembrie

13
125

LA MULTI ANI ROMANIA .

Toti incearca sa omagieze si sa ridice in slavi Romania azi,de ziua ei nationala ,dar nimeni nu se uita in jur sa vada unde traim ,dar asa sunt romanii sa bem si sa petrecem , eu zic ca mai bine iese-a lumea in strada azi sa protesteze in fata celor care isi bat joc de romanii zi de zi !!!

O sa dau si cateva exemple pozitive prin care alti incearca sa omagieze tara .

Pai GOOGLE a facut un logo pentru ziua de azi ,sa-l vada toti romanii ,sincer e reusit dar cu ce-i ajuta asta pe cei care nu au ce pune pe masa ???

Vescan a lansat o piesa destul de reusita numita SUB ACELASI TRICOLOR .

Multi bloggeri scriu ceva despre ziua aceasta printre care si eu ,sa uitam de tot ce se intampla si sa ne gasim tot aici si la anu pe timpu asta,dar pana atunci poate va fi mult mai bine .

LA MULTI ANI ROMANIA .

13 COMENTARII

  1. […] 1 decembrie Wed Dec 01, 2010 14:14 pm LA MULTI ANI ROMANIA . Toti incearca sa omagieze si sa ridice in slavi Romania azi,de ziua ei nationala ,dar nimeni nu se uita in jur sa vada unde traim ,dar asa sunt romanii sa bem si sa petrecem , eu zic ca mai bine iese-a lumea in strada azi sa protesteze in fata celor […] […]

  2. Bine punctat! Insa n-ai cu cine! Cui sa-i trantesti proteste? Cine te baga in seama? Strigatele raman fara ecou. Asa ca” „Traiasca – cine mai poate in – Romania!”.

LĂSAȚI UN MESAJ