13 distinctii pentru Sony la CES 2014

0
58

Cine spunea ca 13 e un numar cu ghinion, se insela in totalitate. De ce spunem asta? Ei bine, cam atat numara nominalizarile pe care Sony le-a primit in cadrul CES 2014 la sectiunea „Best of innovation”.

Printre primele nominalizari s-a numarat cea a Sony Vaio multi-flip PC. Combinand prodictivitatea cu divertismentul digital, Sony Vaio Fit multi-flip PC se poate trnsforma rapid intr-o tableta. Astfel, puteti schita idei cu un pen special, la fel de natural ca in cazul scrisului de mana.

Urmatoarea inovatie este reprezentata de catre camerele QX. Prin intermediul lor, smartphone-urile sony pot fi transformate usor in camere foto cu functii suplimentare. Dispozitivul este un obiectiv atasabil de numai 150g, avand incorporat un senzor CMOS Exmor R de 18.2 megapixeli. Are stabilizator optic astfel incat orice tremurat al camerei este eliminat.

Sony a primit diferite distinctii pentru produse din categorii variate. Haideti sa vedem in continuare care sunt acestea.

In primul rand luam categoria Televizoare si Home cinema unde a fost nominalizat produsul Sony HT-ST7. La categoria Imagine digitala au fost primite distinctii pentru produsele din gama Cyber-shot DSC-QX100 si DSC-QX10, pentru action cam, music video recorder si pentru camera video pentru consumer 4k.

Mergem mai departe la categoria Componente Home/Audio/Video unde a fost nominalizat produsul Media Player 4K Ultra HD (FMP-X1). Din categoria casti au primit nominalizari Sony MDR-10RNC si castile portabile PHA-2.

Cele mai de top nominalizari insa au fost cele din categoria Tablete, E-Reader si Mobile Computing. Aici s-au primit nominalizari pentru Sony Vaio Fit multi-flip PC despre care am vorbit mai sus, Sony Xperia Z si Sony VAIO Tap.

Ultima nominalizare a fost ce din categoria Audio Locuinta la produsul Sony HAP-Z1ES.

Cu astfel de produse in portofoliu, Sony isi merita categoric locul in randurile celor mai mari producatori de componente audio/video, mobile si accesorii.  Ii asteptam si la anul cu un numar la fel de norocos de nominalizari.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ