14 ore fara yahoo messenger

28
13

Dacă stau să mă gândesc aproape 15 ore am stat fără yahoo messenger (cel mai popular program de trimis mesaje instant). Ieri pe la 11 dimineaţă mi s-a blocat yahoo messenger-ul şi după nici că nu a mai mers, până azi dimineaţă pe la 12 fără ceva. Nu pot să îmi dau seama de ce ieri nu mi-a mers, am încercat 3 versiuni şi tot nimic.

Am reuşit să mă loghez pe ebuddy şi la recomandarea băiatului cu pizza mi-am instalat AIM care sincer e de n’şpe mii de ori mai praf ca yahoo messenger. Nu am putut să adaug nici un id de yahoo nici să le dau import. Sincer şi messu ăsta face parte din viaţa mea, îl folosesc zilnic adică.

-Ce faci după ce deschizi calculatorul? Intri pe messenger

-Vezi o fată drăgută în parc, la şcoală, ce îi zici după ce faci cunoştinţa cu ea? Îi ceri id de messenger

-Intri pe un forum/site/blog, vrei să îl întrebi ceva pe proprietar? Îi ceri id de messenger etc..

Mi-am propus să nu utilizez o săptămână yahoo messengerul, să văd dacă pot.
Voi cât puteţi să staţi fără yahoo messenger?

28 COMENTARII

 1. De un an de zile am renuntat la messenger.
  Si asta pentru ca pierdeam foarte mult timp. Am anuntat toti prietenii ca s-au inventat telefoanele mobile. Cine are sa imi comunice ceva o poate face si pe alta cale.

 2. Am stat 2 luni fara yahoo ,deoarece am fost plecat din tara ,si nu aveam chef sa aud de yahoo . Daca ma cauta cineva ,aveam telefon .:)

 3. Yahoo este cea mai nasoala si enervanta chestie de care am nevoie. Nu ma intereseaza sa port discutii inutile care se intind pe ore intregi cu toti necunoscutii, am nevoie de yahoo doar pentru email si sa discut anumite chestii cu prietenii, sau colegii, uneori cu unii bloggeri.
  Cat despre AIM ti-am spus ca nici la mine nu prea a mers.

 4. Am stat cateva luni fara messenger pe cand eram jucatoare inraita de Atlantica Online, motivul: nu ma lasau prietenii sa joc… ma dadusem disparuta, toata lumea stia ca nu mai am net :D

 5. Eu sta ca acolo mie businessu/ prietenii/ familia.
  Nu pierd vremea sa vorbesc aiureli, cand sunt la pc sunt si pe messenger online.

 6. A devenit ceva instinctual, cum ma asez la PC sa deschid messengerul, doar asa, sa ma vad online ;)) Asta, facebookul si blogul :)

 7. Nu neaparat. Cred ca am stat si luni intregi fara messenger. Nu mi se pare o asa mare chestie. Prefer socializarea live, nu pe net.

 8. Hohooo, pot sa stau ani fara el…exista telefonul care merge oricum si oricand, daca-ti platesti abonamentul. ;)

 9. Eu folosesc messu’numai pentru promovarea blogului. Pun linkul la status si il las asa. Nu prea vorbesc decat cu bloggeri cu membrii ai familionului sau prieteni foarte buni.

 10. N-am nicio problema cu Y!M. Am mai auzit ca unii sunt dependenti, adica o data ce-ai deschis PC-ul, neaparat trebuie si Y!M-ul…

  Eu, personal, il deschid ca sa apara un pop-up si de acolo ma duc la e-mail. :))

 11. Și luni întregi. :lol:
  Și așa intru pe mess din an în paște. Pe mail stau mai mult; dar cu persoanele cunoscute prefer să vorbesc la telefon, nu pe mess.

LĂSAȚI UN MESAJ