5 semne ca nu te place!

4
52

Hey fetelor! :* Pentru ca acum poti identifica un baiat care incearca sa-ti atraga atentia, sa vedem si 5 semne ca nu-l interesezi deloc!

1.Nu iti stie numele, nu iti vorbeste, te ignora

2.Se grabeste mereu si nu are timp sa vorbeasca cu tine

3.Te abordeaza doar atunci cand are nevoie de ceva de la tine: teme, bani, mancare etc.

4.Spune ca are prietena desi tu stii ca nu exista o iubita

5. Cel mai important: NICIODATA un baiat care vrea ceva mai mult decat prietenie de la tine, nu iti va spune ca esti o buna prietena si ca iti poate povesti absolut totul chiar si cele mai penibile chestii despre el!

Ei bine asta este cel de-al doilea articol din seria „5 Semne”. Urmeaza: „5 Semne ca esti doar o amica pentru el” !

Deny b-)

4 COMENTARII

  1. […] 5 semne ca nu te place! Thu Aug 05, 2010 20:18 pm Hey fetelor! :* Pentru ca acum poti identifica un baiat care incearca sa-ti atraga atentia, sa vedem si 5 semne ca nu-l interesezi deloc! 1.Nu iti stie numele, nu iti vorbeste, te ignora 2.Se grabeste mereu si nu are timp sa vorbeasca cu tine 3.Te abordeaza doar atunci cand are nevoie de ceva de la […] […]

  2. Tare aceasta idee de articole, l-as folosi si eu dar, il folosesti tu deja si nu pot sa fur munca altuia, dar o sa stau la curent cu aceste articole la tine pe blog. Ar fi bun un blog sa se numeasca 5semne si sa faci tu mai multe deaste, sper ca ti-am dat o idee buna , tinand cont ca ai si domeniu.

  3. Aceste semne pe care le spui tu sunt extrem de folositoare,iar ideea lui ,,Copilu de Lego,, este una excelenta.Mai inveti si tu lumea cu ce e mai nou.Numai Bine!:)

LĂSAȚI UN MESAJ