A fi majoreta nu inseamna a practica un sport

1
27
majorete
majorete

Multi oameni sustin ca a fi majoreta nu inseamna a practica un sport. Motivele pentru care se considera asa ceva sunt variate, insa in mod esential, majoretele nu au concurat in mod traditional si multi oameni nu cred ca antrenamentele si zbenguielile fetelor inseamna practicarea de sporturi la fel ca in cazul fotbalului si a baschetului. Asadar a fi majoreta inseamna a practica un sport sau nu, si este mai degrba a doar o metoda de petrecere a timpului?

Argumente cum ca aceasta activitate nu este un sport

Exista multe argumente aduse faptului ca a face ceea ce fac majoretele este un sport sau nu. In plus, multi oameni disting intre fetele care doar conduc multimea la a aclama jucatorii si intre majoretele All Star care concureaza cu ceea ce fac ele in cadrul diferitelor concursuri. Poti spune ca face ceea ce face o majoreta sau un grup de majorete este diferit fata de ce face o alta majoreta? Asta depinde pe cine intrebi si de definitia respectivului pe care o da sporturilor in general.

Sportul necesita abilitati fizice sau aptitudini

O definitie a sporturilor este ca acestea necesita anumite tipuri de aptitudini fizice sau abilitati care trebuie invatate si repetate in timp. In timp ce nimeni nu neaga faptul ca majoretele repeta, se poate argumenta ca acestea, cand nu fac altceva decat sa aclame si sa strige diferite incurajari, nu necesita foarte multe aptitudini si abilitati. Oricine poate invata ceva repetat si sa strige din tribune atata vreme cat zambeste si este binedispus tot timpul.

Sporturile necesita competitie

Cu avansaul competitiilor de „cheerleading” drept activitate cu propriile drepturi, aceasta activitate poate sa necesite in mod sicutabil competitie. Oricum, cum ar fi daca majoretele doar ar da din palme si ar striga lozinci in timpul jocului?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ