A murit actorul roman Nae Lazarescu | Actorii Romani | Filmele Vechi

0
13

Actorul Nae Lazarescu a murit joi dimineata, dupa ce cancerul a pus stapanire pe corpul acestuia. Usor-usor moarte ne macina pe toti, dar un lucru e sigur : niciodata nu vom sti cand vom muri. Doar in situatia in care ne onoram singuri. Din cate observ multi dintre actorii nostri mor rand pe rand, lasand in urma lor celebrele firme romanesti. Iubesc filmele vechi, mereu mi-au placut pentru felul in care vorbeam acei oameni. Acum… totul mi se pare o mare tampenie. Actorii nu mai au acelas farmec, mai ales cei noi.

Putem vorbi si despre Mihai Bendeac ce il consider un actor foarte buni sau BETIVUL din Las Fierbinti. Sunt numerosi actori care intr-adevar merita toata stima, dar pe nimeni nu va reusi sa imi aduca un val de bucurie, cum faceau actorii romani de acum 20-30 de ani. Tehnologia evolueaza, noi evoluam si la fel filmele. Nu mai exista acel vocabular amuzant si plin de mandrie. Multe din filmele aparute in zilele noastre sunt filme in limba engleza sau in orice alta limba, numai in limba romana. Nu stiu daca au fost 10 filme romanesti in ultimii 10 ani. Din cate vad numai telenovele, seriale, nici un film serios romanesc.

Sunt dezamagit de filmele din ziua de astazi si chiar mi-as dori sa pot viziona mai multe filme vechi. Nu le stiu chiar pe toate de aceea daca stiti vreun film vechi si frumos v-as ruga sa postati aici. Voi ce parere aveti despre filmele de acum comparativ cu filmele de acum 20-30 de ani ?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ