A tras si ea pe nas

17
80

Da a tras pe nas , a fumat ,a consumat etnobotanice care e problema ca nu inteleg .Este vorba despre Mylei Cyrus care cica ar fi consumat etbobotanice dealea ,si care e problema noastra ,nu ne facem noua rau ,dar doar pentru ca e vedeta se face mare tam tam ,are 18 ani din cate am inteles ,problema ei lasati-o frati mei ,opritiva copii sa se mai uite la Hannah Montana si gata nu o mai faceti cu oua si cu otet .Am vazut ca scrie si in CanCan si in Click si la tv ,mai nou au filmato cum se ….. cu prietenul ei .Eu unu nu sunt de acord cu asemea porcarii de stiri ( tembeliziuni ) .

Uite si o poza cu ea in care cica fumeaza etnobotanice dar eu nu prea inteleg exact ce face in poza

17 COMENTARII

  1. toti copii care sunt sau erau in compania ei pot observa cu lejeritate ca este un adevarat model de urmat,toti vor face ca ea :))

  2. fiecare are viata lui..cum si-o croieste asa o are nu inteleg de ce ziaristi astia de kk isi baga nasul in viata ei si chiar nu imi pot imagina cum de stau toata ziua cu ochii pe vedete,astia cred ca stiu pana si ce miros are basina lor :))

  3. sincer… o sa ajunga ca alte „vedete” care o sa fie dispretuite… sincer imi placea ceea ce facea dar dupa asta… incep sa ma reorganizez

LĂSAȚI UN MESAJ