Aceste alimente nu necesita refrigerare

0
15
alimente frigider

Te-ai intrebat vreodata daca unele alimente pe care le tii in frigider chiar isi au locul acolo sau ocupa, de fapt, foarte mult spatiu? Binenteles ca te-ai intrebat, dar ai gasit si raspunsul intre timp? Probabil ca ti-ai zis ca nu esti sigur si ai decis sa le mai pastrezi acolo, doar in caz de. Nu este rau, doar nu vrei sa te trezesti cu vreun caz de toxinfectie alimentara in familia ta.

Si totusi, pe de alta parte nu vrei nici sa iti aglomerezi frigiderul aiurea. Isi va consuma din energie si se va strica in curand. Trebuie sa stii care sunt lucrurile care nu isi au rostul in frigider si trebuie sa le scoti de acolo cat mai curand. Hai sa facem o incursiune si sa vedem ce nu isi are rostul sa stea la rece in combina.

  • Ketchup-ul nu are ce cauta la rece. Acesta este unul dintre cele mai populare condimente din intreaga lume, cunoscut a fi servit cu orice de la oua pana la cartofi prajiti si pizza. Nu stiu ce putem spune despre pizza, dar cu siguranta poti strica o portie de cartofi prajiti aburinzi cu niste ketchup rece turnat peste. Nu ar trebui sa fie nici cald acest condiment, insa ar trebui sa stea la temperatura camerei.
  • Siropurile diferite nu au ce cauta in frigider. A turna niste sirop rece de orice fel peste clatite romanesti sau americane, poate strica toata senzatia de bine. Nu ai dori ca siropul tau sa fie rece atunci cand il vei folosi la ceva cald si nu numai. Siropul poate deveni, uneori, mai inchegat la temperaturi mai calde, insa si tinut in frigider se poate intari destul de tare si nu iti va mai folosi atat de mult atunci cand vei dori sa il torni peste ceva bun.
  • Untul de arahide nu are ce cauta la rece. Untul acesta, ca si crema de ciocolata trebuie sa fie destul de cald pentru a putea fi intins pe paine. sadar, nu are ce cauta in frigider. Cel mai bine este sa fie tinut la temperatura camerei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ