Activitati de interior si de exterior pentru copii

0
69

Vacanta in familie, plaja si piscina sunt niste lucruri populare pentru toata distractia care poate avea loc in vacanta de vara mai ales. Insa, aceste lucruri nu sunt atat de permisibile si de accesibile ca pret pentru toate familiile din lume. De vreme ce nu ne dorim sa ne petrecem intreaga vara doar urmarind desene si jucandu-ne jocuri pe consolele de joc sau pe telefoanele mobile, am putea sa ne petrecem vacantele in familie si altfel.

Cu toate produsele tehnologiei moderne care ar trebui sa ne ajute mai ales, se pare ca lucrurile se inrautatesc chiar si mai tare de atat. Intreaba pe oricine si probabil ca vei auzi raspunsuri cum ca devine din ce in ce mai greu ca cineva sa isi limiteze copiii de statul pe calculator, pe tableta sau pe smartphone. Cum am putea sa ne scapam de toate acestea si in schimb sa ne gandim la ceva mai benefic pentru noi si pentru copiii nostri?

Nu cadea in capcana de a le oferi pur si simplu mai multe versiuni de distractie instant copiilor si evita orice tine de ideea unei activitati ce ofera doar promisiunea unei distractii pe cinste. Nu lasa un copil sa se joace in voie, pe cand pe celalalt il vei pune sa faca treburi casnice. Trebuie sa fii egal in acordarea de sarcini de lucru si la fel trebuie sa imparti si timpul de joaca, pentru ca nici unul dintre copii sa nu se simta pe dinafara.

Joaca impreuna, activitatile impreuna sunt cele care conteaza cu adevarat si cele care ajuta la formula magica de distractie in vacante. Ati putea incepe in primul rand cu discutiile si planuirea lucrurilor impreuna. Pana si copiii mai mici pot avea uneori idei bune, asadar de ce sa nu ii asculti si pe acestia? Descoperiti, invatati si efectuati lucruri noi impreuna ca familie mereu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ