Adrian Mutu ,Numara zilele ca pe oi cand doarme

3
22Adrian Mutu numără zilele până la 29 octombrie, data la care îi va expira suspendarea dictată în cazul „Sibutramina”. „Mai sunt 40 de zile!”, scrie pe pagina de Twitter a atacantului Fiorentinei. Prima partidă oficială în care Mutu va putea juca se va desfăşura în Sicilia, pe terenul Cataniei, în etapa programată la 31 octombrie.

Fără Adi Mutu, Fiorentina are unul dintre cele mai proaste starturi de sezon din istorie. Cu un singur punct după trei etape (ultimul rezultat: 1-2 pe teren propriu cu Lazio), echipa „viola” a a juns pe o poziţie retrogradantă în Serie A, penultima. Astfel, atât fanii toscani cât şi antrenorul Mihajlovici îşi pun toate speranţele în revenirea lui Mutu.

3 COMENTARII

  1. […] Adrian Mutu ,Numara zilele ca pe oi cand doarme Mon Sep 20, 2010 20:19 pm Adrian Mutu ,Numara zilele ca pe oi cand doarme is a post from: Val33ntynâ��s blog Adrian Mutu ,Numara zilele ca pe oi cand doarme is a post from: Val33ntynâ��s blog Adrian Mutu numără zilele până la 29 octombrie, data la care îi va expira suspendarea dictată în cazul „Sibutramina”. “Mai sunt 40 de zile!”, scrie pe […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ