Afaceri de succes cu investitii mici

1
47

S-a constatat ca arborele Paulownia este cel mai bun pentru impadurirea rapida a suprafetelor unde nu mai exista nici un pom/copac, datorita capacitatii sale de a creste atat de repede.

Niciodata nu ma asteptam ca Paulownia sa se dezvolte atat de mult si atat de repede in Romania. Cu cateva hectare de pamant si cu o investitie de cateva sute de euro, se pot scoate mii de euro.

Ce reprezinta exact afacerea paulownia?

Cu cateva sute de euro, puteti sa cumparati puieti gata lemnificati la preturi foarte mici, unde sa ii plantati, iar dupa aproximativ 4 ani sunteti in stare sa scoateti banii din investitie. Sunt tot felul de pe persoane de pe internet care presupun ca au cea mai buna marfa, ca este separata din nu stiu cate parti. FALS ! Dupa 5-10 ani arborele paulownia produce seminte, poate chiar si mai devreme, iar semintele pot fi folosite.

Intr-un articol viitor vom discuta care este diferenta intre paulownia elongata si paulownia tomentosa, in primul nostru articol dorind doar va sa informez ce avantaj reprezinta aceasta afacere sau pasiune. Pentru unele persoane poate fi considera o afacere, iar pentru altele o bucurie traita cu familia. De ce bucurie ? Pentru ca Paulownia Tomentosa produse flori asemanatoare cu crinul si are un parfum incantator. Ofera umbra si o umezeala foarte buna. Este indicat ca fiecare persoana sa aiba in curte un arbore paulownia.

NU ARE NICI O IMPORTANTA DIMENSIUNEA COPACEILOR

Nu va mai luati dupa toti cei care vand paulownia la marime, pentru ca oricum ei dupa ce sunt plantati trebuie taiati de la baza.

Nu inteleg cum in zilele noastre afacerile se fac cu o asemenea minciuna. Sunt foarte multe lucruri de spus. Incurajez pe toata lumea sa se apuce de o afacere paulownia, pentru ca se pot scoate multi bani, cu o investitie foarte mica.

Cu doar 1000  de euro puteti folosi capacei pentru jumate/un hectar, totul depinde de distanta intre copacei. Este recomandat distanta de 4 metrii, de aceea in medie se ajunge la aproximativ 1000 de bucati, pentru ca spun unele persoane se pot inregistra pierderi.

Mimosa pudica este o planta miscatoare, care in momentul in care este atinsa isi stinge frunzele. Goji de asemenea este fructul intineririi sau fructul tineretii, cum este considerat de unele persoane, pentru ca s-ar spune ca are efecte de antiinbatranire. Germania este o tara foarte buna si de aceea produsele au o calitate foarte buna.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ