Afla de ce trebuie sa folosesti corpuri de ilumina cu LED in defavoarea celor cu incadescenta

0
21

Toti oamenii isi doresc sa reduca facturile la energia electrica, la intretinere sau la gaz. Totusi, am observat si noi de-a lungul vremii ca facem astfel incat sa facem diferite investitii mai consistente la un moment dat pentru a scadea costurile facturilor. Asa se face ca oamenii prefera sa isi instaleze o centrala termica in loc sa plateasca multi ani sume imense la intretinere. La fel se intampla si in cazul costurilor pentru factura de energie electrica, cand oamenii prefera sa isi instaleze un panou led.  Deci, in ciuda faptului ca fac o investitie mai mare la un moment dat, oamenii reusesc sa isi recupereze costurile la un moment dat.

Asa ar trebui sa se intample si in cazul energiei electrice. Cu siguranta va doriti sa scadeti costurile facturilor la energia electrica insa acest lucru este destul de greu de obitinut. Va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a micsora costurile acestor facturi? Iata care sunt posibilitatile:

Corpurile de iluminat led prezinta foarte multe avantaje. Lumina generata de led reuseste sa utilizeze mult mai usor si mai eficient energia electrica, decat sursele de lumina cu incandescenta. MagicLed.ro este un magazin cu o varietate de produse de corpuri de iluminat cu led. In cazul surselor cu incadescenta, aproape 90% din energia electrica este utilizata in scopul incalzirii filamentului. Pe langa aceasta, sursele de energie cu led sunt mult mai eficiente deoarece scad costurile facturilor la energia electrica.

In plus, ledurile nu necesita diferite filtre care sa produca o lumina de o anumita culoare pentru ca culoarea se genereaza de catre materialul semiconductor.

In ceea ce priveste durata de viata a acestor leduri, acestea dureaza intre 35 si 100 de mii de ore, in timp ce becurile cu incandescenta nu dureaza decat intre 8 si 15 mii de ore. De asemenea, in sursele de iluminat cu led exista mult mai multe rezistente la variatiile de temperatura, la socuri mecanice, vibratii si alte lucruri. Asadar, aceste tipuri de becuri de iluminat sunt mult mai fiabile decat cele traditionale.

De asemenea, lumina este directionata acolo unde va trebui. Sursele de iluminat traditionale emit lumina in toate directiile, ceea ce face ca aceasta sa se piarda si sa se iroseasca. Ledurile sunt montate pe suprafata plana si emit lumina in mod hemisferic, reducand astfel lumina care nu se foloseste.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ