Afla totul despre producatorul romanesc de telefoane mobile Allview

1
120
telefon allview

 

Smartphone-urile sunt nelipsite din viata noastra si nu mai reprezinta demult un aspect ce descrie starea sociala a unei persoane ci, din contra, sunt extrem de utile, deoarece ne ajuta sa ne realizam sarcinile de zi cu zi, cat mai simplu si mai eficient.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor aleg smartphone-uri ce provin de la brand-uri mari, precum Samsung, HTC, LG, Apple etc., netinand cont ca exista si un producator romanesc, ce ofera aceeasi calitate, la preturi mult mai accesibile, comparativ cu cele practicate de cei care detin monopolul vanzarilor in piata globala a smartphone-urilor.

Insa, in ceea ce priveste productia autohtona de dispozitive mobile inteligente, Allview este un brand destul de cunoscut, ce furnizeaza telefoane de calitate, la preturi accesibile tuturor romanilor de rand.

Istoria companiei Allview

Allview este o firma producatoare de dispozitive electronice, ce a luat fiinta in anul 2004, in localitatea Brasov- in anul 2002, compania Allview era cunoscuta sub numele de Visual Fan. Cu toate ca are deja o istorie de peste 10 ani de zile, „Allview” a inceput sa fie un brand din ce in ce mai vehiculat in randul conversatiilor dintre oameni, compania castigandu-si popularitatea incepand cu anul 2010.

De altfel, anul 2010 a reprezentat pentru compania producatoare de dispozitive mobile, momentul in care, in Romania, s-a produs prima tableta sub brand-ul Allview- sub numele de AllDro, in anul 2011 compania lansand si primul smartphone. In general insa, compania s-a specializat pe comercializarea de smartphone-uri dual SIM; in acest moment, Allview bucurandu-se de 20 de modele de telefoane ce au caracteristici diferite ce reusesc sa faca fata cerintelor diversificate ale utilizatorilor din intreaga tara.

La fel ca si in cazul celorlalti producatori cunoscuti de smartphone-uri, telefoanele Allview sunt produse in China, iar echipa din Romania se ocupa de personalizarea si optimizarea sistemului de operare, astfel incat sa se potriveasca cerintelor tuturor romanilor.

Evolutia telefoanelor Allview

Pornind din anul 2011, tehnologia telefoanelor Allview a inceput sa se dezvolte foarte mult, compania romaneasca reusind sa concureze, cu succes, cu celelalte brand-uri de renume, deoarece ofera telefoane cu caracteristici si performante de top.

Modelele diferite de smartphone-uri au inceput sa impresioneze majoritatea utilizatorilor de dispozitive mobile, astfel ca, in prezent, telefoanele romanesti incep sa fie din ce in ce mai acceptate in randul acestora.

Pana in prezent, Allview a lansat mai multe tipuri de smartphone-uri, cele mai cunoscute serii fiind urmatoarele:

  • Seria Soul;
  • Seria Impera;
  • Seria Viper;
  • Seria Young;
  • Seria P;
  • Seria E;
  • Seria Energy.

De altfel, compania a anuntat recent ca a lansat doua noi modele de smartphone-uri din seria Viper- V2 Viper i4G si V2 Viper e: „Cele doua smartphone-uri din gama Viper descriu vitalitatea si nonconformismul specifice generatiei tinerilor din ziua de astazi. Sunt dispozitive ce fac fata la nevoia de viteza a utilizatorilor in ceea ce priveste Internetul, fiind in acelasi timp o sursa inepuizabila de divertisment. Mai mult decat atat, lasam originalitatea sa-si puna amprenta asupra telefoanelor, care pot etala acum povestea fiecarui utilizator”- sustine managerul general al companiei Allview, Lucian Peticila.

De ce telefoane romanesti si nu un brand strain?

Un telefon Allview reprezinta un dispozitiv ce are un pret accesibil, venind cu aproape aceleasi specificatii ca ale unui alt smartphone produs de catre un brand renumit in lume. Cu toate ca mentalitatea romanului este sa fuga de produsele romanesti, Allview este brand-ul care face diferenta, deoarece pune la dispozitia utilizatorilor un produs cu o calitate exceptionala, caracteristici unice, la preturi ideale:

  • tehnologie Dual SIM;
  • telefoanele Allview vin cu aplicatii de software: browser Bolt, app pentru mesagerie si comunicare instanta cu eBuddy etc.
  • garantie de pana la 3 ani pentru majoritatea telefoanelor companiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ