Afla totul despre sistemul iT600

0
43
salus it600

Daca ti-ai dorit de mult timp un sistem eficient de monitorizare si control al temperaturii in propria locuinta, ai ajuns unde trebuie. Astazi iti voi vorbi despre sistemul iT600, care poate fi descris in termeni simpli ca „termostat inteligent”.

Ce poate face iT600?

Sistemul este realizat cu un singur scop: controlul eficient al incalzirii. Indiferent daca este vorba despre radiatoare, incalzire in pardoseala sau o combinatie a celor doua, este la fel de eficient in fiecare situatie.

Daca termostatele clasice ofereau doar posibilitatea programarii anumitor intervale orare specifice pentru furnizarea mai accentuata sau mai diminuata a caldurii, iT600 prezinta functii suplimentare.

Ai posibilitatea de a regla individual, indiferent de tipul de sistem de incalzire instalat, temperaturile in fiecare camera. Mai mult decat atat, poti face asta de la distanta, prin conexiune la internet. Aplicatia dedicata sistemului iti ofera posibilitatea reglarii temperaturilor din locuinta direct de pe smartphone, tableta, laptop sau PC.

Rezultatul direct al acestui sistem eficient? Poate sa reduca cu pana la 25% consumul de energie, implicit valoarea facturilor lunare va fi mai scazuta.

Ce include sistemul iT600?

Pentru a putea gestiona eficient fiecare zona de incalzire, sistemul include termostate de tip VS20WRF (cu baterii) sau VS10RF (cu fir). Fiecare termostat poate fi asociat fie cu o zona de incalzire in pardoseala, fie cu maxim 3 capete termostatice, montate pe 3 radiatoare.

Capetele termostatice mentionate anterior sunt incluse in sistem – este vorba despre cele de tip TRV10RFM – alaturi de coordonatorul CO10RF.

Setarea si monitorizarea eficienta a incalzirii este realizata cu ajutorul unui centru de comanda  KL08RF pentru sistemul iT 600. Simultan, acest centru de comanda poate gestiona 8 zone de incalzire. Pentru fiecare dintre aceste zone pot fi conectate pana la 3 actuatoare, iar adaugarea zonelor de incalzire suplimentare este posibila cu ajutorul extensiei KL04RF.

Termostatele propriu-zise incluse in sistem, cele de tip VS20RF, au de asemenea numeroase avantaje. Sunt elegante si se potrivesc ideal in orice decor si au un display mare pe care afiseaza temperatura camerei si programele prestabilite de catre utilizator. In plus, termostatele au incluse trei nivele de temperaturi si diverse moduri in care pot functiona: vacanta, party, manual, modificari temporare ale temperaturii sau program de incalzire, respectiv racire.

termostat salus

Functia de backup inclusa la aceste termostate constituie de asemenea un avantaj: chiar si in cazul intreruperilor de curent, setarile programate de utilizator raman neschimbate.

Un sistem complet iT600 este alegerea potrivita, indiferent de tipul de incalzire din locuinta. Cum era IoT (internet of things) este in plina desfasurare, un astfel de sistem este mai mult decat recomandat. Caracteristicile sale il recomanda, alaturi de prestigiul detinut de compania producatoare – Salus Controls.

Daca iti doresti un astfel de sistem pentru locuinta ta, nu trebuie decat sa accesezi www.saluscontrols.ro, pentru a obtine detalii suplimentare, avantaje si specificatii. Consultantii iti stau de fiecare data la dispozitie, iar pe site gasesti numeroase solutii (pe langa iT600) care te vor ajuta sa economisesti, sa rentabilizezi consumul si sa obtii oricand in locuinta temperaturile dorite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ