Ai blog. Dar ce scrii pe el ?

32
5

Inspiraţia şi imaginaţia ta de unde vine? Trebuie să ai aşa ceva altfel nu poţi dezvolta un subiect pentru blogul tău. Unii au mai multă ispiratie/imaginaţie iar alţii deloc sau mai puţin.

Cei care au cu desăvârşire scriu zilnic pe blog poate chiar de mai multe ori pe zi, iar ceilalţi odată la câteva zile sau şi mai rar. Vorbind de mine am imaginaţie şi inspiraţie destulă dar îmi mai lipseşte ceva, timpul, pentru că mai am două săptămâni de şcoală şi acuma pe ultima sută de metri încerc să ridic mediile cât pot de mult. Cum iau vacanţă o să revin cu ceva mai interesant, un domeniu nou, temă nouă şi o altă mentalitate.

Trebuia să fac asta de mai demult dar timpul nu prea mi-a permis, în vacanţă chiar dacă o să am timpul ocupat cu altceva o să îmi fac şi pentru blog.

Cum zice americanul „Time is money”.

32 COMENTARII

 1. Inspiratie zici? Din viata de zi cu zi, din ce citesc pe alte bloguri, fac niste completari sau ating o alta latura etc.
  De ce scrii pe blog? Pentru a impartasi si altora ideile tale si a incerca sa formezi o opinie sau a cere un sfat. Eu unul prefer blogurile: How-To sau blogurile informative, de la care ai ceva de invatat, si imi plac cele ce prezinta aspecte din viata de zi cu zi.

 2. Eu postez despre orice. De la stiri, muzica, filme si pana la politica, divertisment, concursuri si multe altele. Tot ce mi se pare mie interesant pun pe blog … :)

 3. Bloggeri sunt niste persoane creative (in general). Eu ca si ceilalti (cred) pot aborda orice fel de subiect fara trac. Asadar, subiectele le gasesti peste tot.

 4. Pai, uneori scriu din propria mea viata de zi cu zi . Mai povestesc ce s-a intamplat, sau ce se va intampla . Ce am vazut pe afara, pe strada pe oriunde latundeva .
  Alteori, cand gasesc o stire foarte noua pe internet, o public si pe blogul meu, cu tot cu sursa bineinteles, sau daca gasesc un videoclip frumos, interesant etc il public pe blog, o imagine lafel .
  De exemplu, mai devreme am publicat un articol spunandu-mi parerea despre ziua de azi, care a fost una ploioasa :)

  • Pai da Bogdan pentru ca pe 27 iunie fac un an de blogging si vad ca imi merge bine cu blogul, vreau sa imi depasesc limitele si sa aduc blogul la cele mai inalte standarde.

 5. Dacă ești blogger de ocupație, adică scoți venit să te întreții, e normal să scrii zilnic, dacă scrii doar așa,  din pasiune, te ghidezi după zicala, mai puțin dar calitate. 
  Totuși, depinde de la caz la caz.
  Eu nu sunt blogger, am mai spus-o și o să o spun. Am doar o pagină personală pe care pun tot felul de tâmpenii, de la foto-video la povești de adormit copii.

 6. Ce scriu pe blog? mai de toate, depinde de timp. Intr-o duminica am scris 12 articole, si intr-o luna doar 3, timpul decide.  Scriu despre lucrurile ce mi se par interesante, sau ce imi trec prin cap in acel moment, caci inca nu am o nisa anume.

 7. In ceea ce priveste sfera blogului meu nu duc lipsa de inspiratie, ci de timp. Ideea de baza e sa ai timp si pot spune ca mai degraba sunt curios de schimbarea pe care o faci. Sa ma tii la curent cand te apuci de treaba! Succes!

 8. Nu stiu de unde am inspiratie,n-am stat sa cercetez. Trebuie si sa-ti placa sa scrii, nu doar ca cauti inspiratie si subiecte cat mai atragatoare.

 9. Când se întâmplă să n-ai înspiraţie, cauţi pe alte bloguri un subiect de discuţie înteresant, şi dezbaţi puţin problema.
  Eu unul aşa fac, şi cred că mă descurc cât de cât, cu 1 articol la 2-3 zile.

 10. Eu nu inteleg ceva. Cum adica mai ai doua saptamani de scoala? Vacanta a inceput acum ceva timp!
  Inspiratia imi vine din viata de zi cu zi… tot ce fac şi tot ce mi se întâmplă mă inspiră.
  Nu scriu zilnic nu fiindcă nu aş avea inspiraţie, doar că nu e musai pentru mine să scriu atât de des, când pot să am alte ocupaţii. Scriu cât şi când îmi face plăcere :D Că doar pentru mine scriu.

 11. Dacă scrii, de pildă, de chestii de la TV… în fiecare zi ai ce comenta. Depinde de subiecte…

  Eu scriu despre mine, despre ce îmi mai vine în cap… și nah… e normal să scriu uneori 6 articole și apoi 2 săptămâni nimic. :lol: Bine… nici chiar așa…

LĂSAȚI UN MESAJ