Ainol Novo 7: Poate cea mai ieftina tableta din lume, doar 99$

4
21

Desi in general tabletele sunt scumpe iar cele ce sunt mai ieftine sunt chinezarii ce au defectiuni la software ori la hardware. Dar, mai nou o firma din China au anuntat la CES 2012 ca vor lansa o tableta Ainol Novo 7 ce va rula pe Android 4.0 “Ice Cream Sandwich” si mai mult de atat ea v-a costa sub 100 de dolari, mai exact 99$.

Momentan, tableta este disponibila doar in China si produsa de Ainol Electronics dar ce promite ca in urmatoarele luni ea va ajunge probabil sub un alt brand, in alte versiuni si in restul lumii.

Ainol Novo 7 dispune de ecran tactic de 7 inch cu un procesor MIPS de 1GHz. Bateria ar trebui sa tina in jur de 300 de ore de stand-by, 8 ore de film, 25 de ore de muzica sau 7 ore navigat pe internet. Detine doua camere, una frontala VGA si una pe spate de 2 megapixeli. Uimitor ca poate reda video Full HD pe televizor printr-un port HDMI.

Mai jos o poza oficiala de pe site-ul firmei: ainovo.com

tableta ainol novo 7

4 COMENTARII

  1. Asta nu va reda FullHD in viata ei. De fapt, si mie uneori imi sacadeaza in fullhd, Asus Transformer-ul meu.. Si na, e Asus pana la urma.
    Cat despre baterie, eu am avut o „chinezarie” si stiu ce vorbesc. Mai mult de 3 ore maximum 4 ore nu te va tine, pot baga mana in foc pentru asta.

    Eu m-am convins pe propria piele. Chinezaria e chinezarie. Nu exista „chinezaie buna”.

  2. Este si ieftina dar cred eu ca este si proasta. La banii astia nu i-as da pe o tableta de acest gen si as cauta una mai buna si un pic mai scumpa.

  3. 80% din marfa din usa e made in china, asta nu ins ca e proasta…………..ia-ti un lenovo , ia-ti un panasonic…………sa vezi ce made in yellow eyes e……..

LĂSAȚI UN MESAJ