Alternativa de city break in Europa. Ce parere ai despre Praga?

0
98
city break praga

Europa este un continent minunat de vizitat si de trait. Deocamdata este singurul preferat, deoarece nu am avut sansa sa vizitez inca un alt loc din afara Europei. O prietena de-a mea, impreuna cu iubitul ei a luat la rand toate capitalele acestui arhipeleag mirific si mi-a sugerat sa merg si eu, cel putin o data, in city break la Paris, Londra, Barcelona, Praga, Viena, Amsterdam sau Venetia. Nu am zis nu si, dupa ce un timp am facut bani in tara, am decis sa vizitez Praga cu ajutorul agentiei de turism Scotianul.ro

Cele mai super circuite din Europa le-am intalnit pe site-ul scotianul.ro, cele mai bune pachete reduse de city break le-am intalnit aici, de aceea am ales sa fac aceasta miscare curajoasa pentru un weekend prelungit in Cehia. M-am trezit visand la acest loc minunat mai ales dupa ce un prieten mi-a povestit cum a fost acolo toamna si s-a lasat dus de val de frumusetile acelei tari ca din povesti.

Cehia poate fi o alternativa la city-break-ul obisnuit din Romania

Pot spune fara modestie ca banii pe care i-am strans pentru mine si timpul meu liber, se merita a fi cheltuiti pe una dintre cele mai bune oferte de turism din Romania, de la agentia Scotianul. Astfel ca ma voi bucura de o mini excursie de 3 nopti, singura, in capitala Cehiei – Praga, pentru perioada imediat urmatoare, in februarie. Nici nu imi mai incap in piele de fericire si de emotii pentru ceea ce va urma. Tot datorita site-ului scotianul.ro am gasit si cazare in Cehia, la un pret bun, dar si idei despre ce as putea vizita acolo.

Trebuie sa iti spun ca, din marturisirile amicilor mei calatori, unde voi merge eu este ca raiul de pe lume. Praga are de toate de oferit tuturor. Peisajele sunt minunate, chiar si pe timp de iarna, viata de noapte este grozava, desi nu asta ma intereseaza pe mine. Capitala ceha, cunoscuta ca orasul cu 100 de turle, este una dintre cele mai maiestuoase capitale ale Europei. Insa, in spatele fatadelor gotice ale cladirilor, zac rand pe rand baruri stilate, hoteluri elegante si restaurante desprinse din povesti cu bucate alese.

Pot sa descriu Praga si fara sa fi ajuns deja sa o vizitez

In Praga poti sa mergi pe jos pentru a vizita strazile si frumusetile sale sau poti merge cu trasura la o plimbare deosebita. Aleile pietruite ale Orasului Vechi, apele raului Vltava peste care poti sa treci cu vaporasul, puburile rustice in care poti intra pentru o bautura adevarata, dar si vizita la Observator sau la Turnul Petřín, o copie in miniatura a Turnului Eiffel, iti vor face zilele petrecute in city break cu adevarat placute.

Nici nu mai are rost sa zic cu voi face o multime de fotografii, voi admira cladirile cu personalitate si ma voi plimba prin parcurile frumoase din capitala ceha cat de mult voi putea. Vreau sa fie o experienta minunata si de neuitat, si vreau sa cred ca acest oras european ma va fermeca intrucat sa spun ca ma voi intoarce cat de curand.

Stiti, eu am o regula: nu revin niciodata in locurile in care am fost din Europa. Asta pentru ca imi doresc sa fac cat mai multe circuite si sa vizitez regiuni frumoase si misterioase din aceasta lume. Insa, mi-am propus ca pe viitor, atunci cand voi gasi un oras demn de toata atentia mea, sa revin acolo si poate chiar sa ma stabilesc pentru totdeauna.

Praga, fa-ma sa ma indragostesc de tine!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ