Alternative Windows pentru Photoshop

0
66

Datorita popularitatii camerelor digitale si a telefoanelor mobile cu camere performante, din ce in ce mai multi oameni doresc sa isi editeze fotografiile dupa propriul gust. Adobe Photoshop e clar cel mai bun editor foto disponibil pe piata la momentul actual insa in acelasi timp, este cam scump.

Este totusi o cerinta pentru designerii profesionisti insa nu cea mai buna varianta pentru editarea de fotografii acasa, pentru uz propriu. Pentru acestia, avem o colectie interesanta de astfel de editoare gratuite.

1. Adobe Photoshop Express

Este un soft pentru Windows 8, creat tot de Adobe. Are o multime de functii utile si iti permite sa creezi imagini superbe. Poti sa faci croop, sa rotesti imaginile, sa setezi luminozitatea etc.

2. Pc Image Editor

Este vorba despre o aplicatie simpla dar solida, special creata pentru editarea imaginilor. Este construita atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti intrucat permite o customizare avansata a fotografiilor, cu eforturi minime. Interfata este intuitiva si softul in sine ofera o multime de instrumente de editare avansata.

3. Magix Photo Designer

Magix Photo Designer este o alternativa gratuita la programele clasice de editare a imaginilor. Te lasa sa editezi si sa optimizezi fotografii digitale si pentru incepatori, este un instrument numai bun. Poti realiza colaje, poti atribui efecte fotografiilor si poti chiar sa realizezi panorame.

4. Picasa HD

Este un instrument creat mai mult pentru accesarea si administrarea fotografiilor din colectia ta de pe PC. Spre deosebire de clasicul Picasa, varianta HD este disponibila doar pentru Window 8 si iti permite sa vizualizezi fotografiile in HD cu slideshow-uri uluitoare.

5. PhotoPad Image Editor

Este vorba despre o aplicatie de editare a fotografiilor care are un set remarcabil de instrumente si suporta toate tipurile populare de formate de imagine. De asemenea, iti permite sa creezi colaje si mozaicuri superbe din poze.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ