Am nevoie de covoare pentru curatenia de iarna..

7
18

E cam tarziu pentru curatenia de iarna dar fiecare cum are timp. Mama abia de maine intra in concediu si are timp sa se ocupe de casa. La o analiza indetaliata a casei mama a decis ca e necesar sa punem covoare noi, nu ca ar fi prea multe in toata casa dar cele care sunt au cativa ani si sunt demodate.

Mai ales ca, covoarele contribuie in primul rand la formarea stilului unei case. Si ele cu ajutorul culorilor, modelelor reintregesc designul unuei camere.  Pentru ca imi petrec mult timp in online am decis sa caut cateva covoare frumoase si ceva oferte pe internet. Am gasit pe covoare moderne .eu, covoare facute de Renato Balestra ce isi prezinta colectia de covoare Tender Line 2011, cele mai rafinate finisaje de lux obtinute din materiale de inalta calitate: lana pura merinos neozeelandeza cu fir lung, piele de taur Brazilia gravata in vascoza lucioasa.

Sincer nu mi-ar displace sa calc pe un covor din asta dar sa vedem ce buget aloca parintii, poate se razgandesc si imi fac cadou un Iphone 4, ca tot va ziceam ca imi doresc unul in articolul anterior.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ