Am sărbătorit Ziua Europei prin fugă !

32
12

Azi de Ziua Europei eu am sărbătorit printr-un cros organizat de Direcţia de Sport Vrancea. Au alergat aproape 100 de băieţi/fete. Premiile au fost destul de consistente.

Locul 1 la băieţi/fete: 100 euro
Locul 2 ––––: 75 euro
Locul 3 ––––: 50 euro

Deasemnea 50 euro pentru cea mai tânără fată (7 ani) care a parcurs toată distanţa şi 50 euro pentru cel mai bătrân bărbat (56 ani). Se pare că pe cei din VN nu prea ia afectat criza deoarece în seară aceasta în Piaţa Gării se vor ţine şi alte spectacole şi un concert.

Eu sunt fericit că am reuşit să termin acest cros de 3-4 km pe un loc destul de bun, locul 24. Şi am fost pe locul 2 în topul celor de la mine din liceu după un coleg de a11-a. Le-am dat peste nas altor 7 colegi de clasă care se lăudau că or să mă ia dar se pare că sunt rezistent. A, am câştigat şi un tricou dar asta e doar un mic amănunt. Aş dori şi alte activităţi la mine în judeţ dar poate vor fi mai multe pe viitor.

Voi cum aţi sărbătorit Ziua Europei ?

32 COMENTARII

  1. Am facut voluntariat la centrul europei :D .. si am jurizat un concurs de desene pe asfalt.. plus ca am inmanat premii etc:D .. destule lucruri pentru o singura zi de luni pot spune :D

  2. La munca domnu’ Vali. Am muncit azi ca de obicei, 8 ore fara exceptie, am venit acasa obosit, m-am relaxat nitel, am scris ceva interesant pe blog, am iesit la o bere cu prietenii si uite-ma acum, din nou acasa, relaxandu-ma nitel, lucrand la un proiect nou..

    Deci, ca orice alta zi, nimic special.

  3. Felicitari pentru participare si rezultate ! In ceea ce priveste Ziua Europei…Pe 9 Mai se sarbatoresc si Ziua Independentei Romaniei si Ziua Victoriei fortelor aliate in al doilea razboi mondial impotriva fascismului, dar nu a suflat nimeni nici o vorba…

  4. Felicitari pentru modul in care ai sarbatorit! Eu nu am sarbatorit nici cum si nici nu stiu daca au existat ceva evenimente pe aceasta tema, dar presupun ca au fost.

    • Am avut teza la romana marti. Apoi am invatat pentru miercuri la fizica, miercuri nu mi-a mers pc-u si l-am facut abia joi si azi am invatat pentru la fizica iar. Sunt foarte ocupat si abia m-ai intru si eu cateva minute sa vad ce s-a mai intamplat. Nici in reader nu am mai intrat de luni :D de maine dupa amiaza imi reiau activitatea :)

LĂSAȚI UN MESAJ