Android TV cu jocuri

0
14

Jocuri Android TVChiar inainte ca Google sa anunte Android TV miercuri, pare ca toata lumea era impotriva sa. Google incerca din nou sa ofere o platforma pentru cucerirea sufrageriei tale, aceiasi batalie a fost pierduta de campionul anterior, Google TV.

Chromecast a facut o treaba foarte buna incercand sa curete mizeria lasata in urma de Google TV. Chromecast este simplu, ieftin si popular, si poti difuza aplicatii compatibile Android pentru un micc dongle care intra intr-un port HDMI de TV.

Asa ca, de ce are nevoie Google de Android TV?

Nu toata lumea are un telefon Android sau vrea sa il foloseasca ca un controller pentru TV-ul sau. Oamenii au fost antrenati de peste un deceniu sa navigheze continutul TV pe un TV, si interfata Chromecast nu este chiar potrivita pentru acest lucru.

Dar exista un alt motiv pentru care Android TV a aparut. Jocurile nu functioneaza cu experienta Chromecast. In timp ce Chromecast foloseste TV-ul ca un controller pentru aplicatii video, nu functioneaza la fel de bine cu jocurile. Iti trebuie un fel de controller  tactil, cu butoane, decat touchscreen-ul telefonului tau.

Android TV rezolva problema. Chiar daca TV-urile si box-urile ce vor fi livrate cu Android TV nu includ controllere, ei pot intotdeauna sa foloseasca o telecomanda de TV, ce tipic are butoane directionale si „enter” ce pot fi folosite ca deplasare si sarituri.

Poti folosi si un game controller de asemenea, nu sunt prea putine controllere care sprijina Android. Cei de la Mashable, au incercat Android TV la Google I/O cu un controller wireless, si gameplay-ul a functionat extrem de bine. Nu a putut detecta vreun lag in timp ce juca Ninja Hero Cats si Implosions, si grafica arata destul de bine.

Sa lansezi o platforma de smart TV zilele acestea, este o treaba dificila. Cu jocurile insa, Android TV ar putea fi mai interesant pentru consumatori.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ