Animale salbatice fabuloase

1
12

Ma gandeam astazi putin la animalele salbatice ca la niste inamici pentru celelalte vietati fie vorba despre noi oamenii sau despre animalele domestice.  Desi nu este asa deloc si unele animale salbatice desi traiesc in salbaticie sunt fabuloase ca aspect, mod de viata si de ce nu „gandire”. Amintesc unele animale salbatice care se gasesc si in Romania si care sunt foarte frumoase si cautate:  Ursul , Lupul , Rasul , Capra neagra , Cerbul , Caprioara , Veverita , Ariciul , Barza , Potarniche , Fazanul , Dropia. 

Pentru mai multe informatii despre toate aceste animale puteti vizita animale-salbatice.ro unde puteti vedea toate animalele salbatice din Romania, poze, mod de viata, unde traiesc aceste animale si multe altele.

Sa nu uitam despre minunatia pasarilor salbatice cu penaj uimitor, migratoare sau nu ele se regasesc in Romania in foarte multe specii si multe locatii din care tin sa amintesc urmatoarele pasari salbatice: Randunica, Rata cu cap castaniu, Pitigoiul albastru, Pitulicea fluieratoare, Rata rosie (si multe alte rate), Vanturelul rosu, Turturica si altele.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ