Aplicatii auto utile

1
47
auto

A scrie mesaje in timp ce conduci poate fi una dintre cauzele a foate multe accidente ce au loc peste tot in lume. Acest lucru este foarte periculos, insa pasionatii de mesajele text de pe telefon nu isi pot desprinde mainile de pe smartphone-urile lor, de fiecare data cand sunt la volan. Asadar, pentru aceasta situatie, exista o aplicatie auto utila pentru asemenea dependenti carora le place sa dea mesaje tot timpul.

In loc de a scrie mesaje, acestia pot sa vorbeasca tare mesajul pe care il au de transmis iar aplicatia Dragon Dictation, care este gratis de descarcat, va converti mesajul vocal in mesaj scris, astfel incat trimisul de mesaje pe telefon sa nu mai fie la fel de periculos.

Viper SmartStart(Gratis)

Te afli la munca in timp ce incepe sa ploua afara iar masina ta este parcata undeva intr-un loc neobisnuit si departe de intrarea in cladire. Dispozitivele tradititionale de tip telecomanda te vor determina sa stai ceva timp la fereastra sau la usa pentru a-ti apropia masina.

Oricum, daca tu si masina ta sunteti intr-o arie de acoperire GSM sau Wi-Fi, poti incepe cu usurinta sa iti pornesti masina folosindu-te de aceasta aplicatie inteligenta si utila. Aplicatia iti permite sa deschizi portbagajul, sa incui, descui, blochezi si deblochezi masina, dezactivezi alarma, activezi alarma si dispune si de o trasatura pentru momentele de panica.

RepairPal: Auto Repair Expert(Gratis)

Poate ca esti obisnuit deja cu platile mari pe care le ai de facut de fiecare data cand mergi la service cu automobilul tau. Insa, aceasta aplicatie te va ajuta sa autentifici plata reparatiilor efectuate asupra masinii tale. Aplicatia iti va spune pretul corect al serviciului oferit de garaj, astfel incat mecanicul de acolo sa nu te insele la bani. De asemenea, poti sa mentii o monitorizare asupra reparatiilor si chiart sa localizezi cel mai apropiat mecanic atunci cand masini ta se afla in pana sau in alta defectiune tehnica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ