Aplicatii numai bune pentru Kindle Fire – partea II

0
42

Am vorbit intr-un articol trecut despre cateva din cele mai utile aplicatii pentru Android. Astazi, incercam sa mai identificam o serie de astfel de aplicatii pe care le puteti folosi oricand, cu succes, pe tableta voastra Kindle Fire.

imo instant messenger kindle fire app

imo Instant Messenger

Publisher: imo.im

Platforma: Android

Categorie: Comunicatii

Pret: gratuita

Fie ca ai vazut ceva ce merita distribuit, in timp ce navigai pe internet, fie ca vrei sa discuti cu un prieten de pe facebook, e tot timpul util sa ai un chat la indemana. Acum poti face asta si pe Kindle Fire cu imoInstant Messenger. Poti din imo Instant Messenger sa te loghezi in diferite servicii care au chat cum ar fi Skype, Facebook, MSN, Google Talk, AIM, Yahoo etc. si poti sa incepi sa vorbesti cu prietenii tai de pe diferite platforme.

Rdio

Publisher: Rdio

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Muzica

Pret: gratuita

Rdio este aplicatia perfecta pentru zilele care cer pur si simplu un soundtrack. Cauta prin aplicatie, in cele 12 milioane de melodii si asculta exact ce iti place. Poti chiar sa adaugi melodii in categoria favorite si sa te intorci mai tarziu la ele. Rdio ofera de asemenea un aspect social si permite utilizatorilor sa creeze si sa publice playlist-uri pe care mai apoi, le pot distribui prietenilor, follow-erilor etc.

mint personal finance money kindle fire app

Mint.com Personal Finance

Publisher: Intuit

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Finante

Pret: gratuit

Mint.com Personal Finance este o aplicatie gratuita ce intr-un final, te va ajuta sa economisesti bani. Aceasta aplicatie vine cu un sistem avansat de planificare a bugetului, cu instrument de monitorizare, optiuni de administrare a conturilor bancare, alerte etc. Toate acestea te vor asigura ca nu vei cheltui mai mult decat iti permite contul si ca nu vei mai intarzia niciodata cu plata unor facturi. Iti va pune banii in ordine si ai putea ramane surprins de cat de mult poti economisi cu ajutorul Mint.com. Totusi, nu iti va tine ordine in portofel. Cel mai probabil, acolo va fi in continuare dezastru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ