Aplicatii numai bune pentru Kindle Fire

0
76

Tabletele Kindle Fire au ajuns sa fie astazi printre cele mai populare tablete in intreaga lume. Un motiv principal il reprezinta raportul calitate-pret. Tabletele Kindle nu au cine stie ce dotari de domeniul SF insa la pretul la care vin, pentru utilizatorii ocazionali ai unei tablete, tabletele de la Kindle sunt o alegere buna. In continuare va prezentam o lista cu cateva din cele mai utile aplicatii pentru tabletele Kindle Fire.

hootsuite screenshot kindle fire app

HootSuite

Publisher: HootSuite Media, Inc.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Social Media

Pret: gratuita

Comunicarea in retelele de socializare a devenit pentru unii un job full time. Cu o multime de retele ce servesc diferitelor scopuri si care au diferite tipuri de prieteni, ar putea fi cam greu sa ii tii pe toti la curent. HootSuite aduce inapoi principiul „e o lume mica” simtind extinderea continua a internetului si ingloband intr-o singura aplicatie mai multe retele sociale. Cu support pentru Twitter, Facebook, FourSquare si LinkedIn, poti sa fii sigur ca toti prietenii tai de pe toate retelele de socializare vor vedea si ei pisica hilara pe care ai descoperit-o pe youtube.

splashtop remote desktop screenshot kindle fire app

Splashtop Remote Desktop

Publisher: Splashtop, Inc.

Platforma: Android

Categorie: Utilitare

Pret: 5$

Cateodata, tabletele Kindle Fire nu au tot ce iti doresti. Aici intra in actiune Splashtop Remote Desktop. Ai uitat un fisier in calculator? Vrei sa intri prin colectia de melodii stocate in calculator? Aplicatia astate ajuta. Prin intermediul ei te poti conecta cu usurinta la alte calculatoare/laptopuri si poti sa accesezi orice fisier.

badass battery monitor kindle fire app

GSAM Battery Monitor

Publisher: GSam Labs

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Utilitare

Pret: 2$

E usor sa te pierzi citind o carte buna, jucand un joc, urmarind un film insa daca te pierzi prea mult, ai putea sa te trezesti ca iti golosesti instantaneu bateria. Urmareste starea bateriei si ai grija la estimarile energiei ramase realizate cu GSAM Battery Monitor. Aplicatia pune un indicator al bateriei chiar in status bar asa incat poti sa vezi oricand cata baterie ti-a mai ramas. De asemenea, apicatia iti spune ce consuma prea mult pentru a putea face ceva in legatura cu asta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ