Apple iPad versus Kindle Fire

0
32

The Kindle Fire vs. the Apple iPadthumbnailCand Apple a lansat pentru prima data tableta iPad, dispozitivul era limitat in capacitati. Acum, alti producatori au lansat pe piata propriile dispozitive pentru a oferi consumatorilor mai multe optiuni in ce priveste piata tabletelor. Printre aceste se numara si cea mai nou lansare an Kindle eReader-ului de la Amazon, tableta Kindle Fire.. Dispozitivul nu ofera toate facilitatile pe care le ofera iPad-ul insa este aproape in caracteristici si are un pret mai mic.

Sisteme de operare

iPad-ul, la fel ca alte dispozitive mobile de la Apple, foloseste sistemul iOS in timp ce Kindle Fire, foloseste o versiune modificata de Android. Pe iPad, poti descarca doar aplicatii din Apple App Store. Kindle Fire iti permite sa descarci aplicatii de pe Amazon App Store sau chiar sa le instalezi ca pachete APK. Daca ai un cont Google, poti descarca aplicatii din Google Marketplace.

Specificatii hardware

Kindle Fire nu incearca sa intre in competitie cu iPad pe partea de specificatii. iPad-ul este un dispozitiv mai mare. In acelasi timp, are un ecran LED in timp ce Kindle Fire doar in ecran IPS. Durata de viata a bateriei ajunge pana la 10 ore in cazul iPad si opt ore in cazul Kindle Fire. Kindle Fire are un drive de doar 8 GB in timp ce capacitatea de stocare in cazul iPad este dubla.

Kindle Fire nu are o camera foto si puterea procesorului este mai mica decat in cazul iPad-ului. Dispozitivele concureaza in momentul in care vine vorba de pret. Kindle Fire ajunge la aproximativ 200$ in timp ce iPad-urile costa intre 500 si 800 de dolari.

Tu ai o tableta? Impartaseste cu noi experienta ta cu o tableta si spune-ne care sunt motivele principale pentru care preferati un anume astfel de dispozitiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ