Apps pentru elevi si studenti

0
25
apps

Studentii si elevii au nevoie mereu de cursuri si manuale de studiu dupa fiecare semestru pentru a continua sa studieze foarte bine in continuare si in anul care vine. Oricum, inainte de a-ti cheltui toti banii pe aceste carti  si de a-ti face o gaura foarte mare in buget, incearca aplicatia Chegg. Aceasta aplicatie speciala te ajuta sa citesti, sa cumperi sau sa gasesti site-uri care sa iti inchirieze cursurile de care ai nevoie la preturi mai mici.

Tot ceea ce trebuie sa faca cineva este sa dea cautare  pentru a descoperi disponibilitatea acelei carti in cauza. Daca nu mai ai nevoie de carte dupa ce te-ai folosit de ea,  poti folosi Chegg ca sa o inchiriezi din nou la alte persoane interesate. Este foarte simplu de utilizat si se dovedeste a fi foarte util pentru studenti si elevi la fel de bine.

Daca matematica este un subiect placut la scoala si daca ai nevoie de un calculator pentru a rezolva ecuatii, RealCalc Scientific Calculator este una dintre cele mai bune aplicatii de Android disponibile pe piata intreaga. Odata ce ai descarcat-o, nu vei mai avea nevoie de un calculator de acum incolo.

Una dintre cele mai utilizate si apopulre aplicatii prin care poti pastra legatura cu evenimentele noi, Twitter iti asigura o baza mare de noutati, informatii si evenimente politice, cercetari stiintifice si mult mai multe decat atat. Aplicatia te mentine la curent cu tot ceea ce este nou si cu ceea ce se intampla in toata lumea, cateodata putand fi ceva extrem de benefic daca este utilizat in felul in care trebuie.

TED este o organizatie non-profit (ONG) care vorbeste in toata lumea despre chestii educative, ceea ce inseamna ca inspira si informeaza lumea despre tot ceea ce inseamna educatie si sistem de educatie. Foloseste-te de aceasta aplicatie pentru a fi inspirat de video-uri de inalta calitate in care vorbesc oameni faimosi si interesanti care iti vor spune despre experientele lor de viata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ