Aromaterapie si beneficii

0
261
aromaterapia
aromaterapia

Multi oameni considera ca a introduce aromaterapia in cadrul locuintelor si mediilor acestora este o metoda convenabila si binevenita de a experimenta marele beneficiu al uleiurilor esentiale. Aromele si parfumurile populare pentru acasa include uleiurile de levantica, de trifoi si de portocala. Pentru a elibera aromaterapie in cadrul locuintei tale, un difuzor de uleiuri esentiale  este folosit.

Pentru ca difuzorii de acest tip se bazeaza pe caldura pentru a elibera  aroma, acestia sunt disponibili in doua forme: electrica si in forma candelelor sau lumanarilor care ard. Odata ce cativa stropi de ulei au fost incalziti in dufuzoarele acelea, aroma va incepe sa se raspandeasca  si sa calatoreasca prin cadrul locuintei, creand un parfum reconfortant care nu este greu deinspirat sau are arome chimice.

Un nou adaos la aromele si parfumurile pentru acasa, care sa inmiresmeze locuinta si s-o inprospateze sunt betisoarele parfumate sau un fel de absorbante care emit mai apoi parfumul in toata camera. Uleiurile aromatice sunt mixate cu o baza de ulei si amplasate in cadrul unui borcan curat, si mai apoi umplute cu betigase aborbante.

Aceste betigase imprastie in aer parfumul selectat si nu necesita incalzire. Uleiurile esentiale sunt perfecte pentru cei care cauta  o alternativa ne-inflamabila la metodele traditionale de imprastiere a parfumului si a aromelor in locuinta.

Odata ce ai inceput sa experimentezi aromaterapia, te vei vei gasi atras de diferite arome si esente in timpul perioadelor in schimbare. Pnetru a beneficia la maximum de aromaterapie si de avantajee acesteia, pastreaza un stoc mare de uleiuri esentiale la dispozitie pentru a mixa si amesteca diferite arome atunci cand este nevoie sau cand simti tu nevoia de a te improspata, relaxa ori inmiresma locuinta.

Aromaterapia este cunoscuta inca de pe timpuri a fi benefica si foarte plina de resurse avantajoase pentru mediul de locuit, dar si pentru starea de spirit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ