Asa hosting tot sa ai

7
12

De cateva luni acest blog impreuna cu un alt site de-al meu de sport sunt hostate la firma AcipHosting. Personal sunt foarte multumit uptime-ul siteurilorde 99,9 %, eu monitorizez acest blog  cu ajutorul a doua site-uri ce se ocupa cu asa ceva si din rapoartele din ultimele luni a rezultat ca acest blog a fost „down” doar de doua ori in 3 luni timp de cateva minute. De suportul tehnic nu am nimic de comentat, momentan, deoarece nu au fost probleme majore iar de cele mai multe ori problemele le cauzam eu.

Clar este ca sunt multumit, mi-a fost odata mutat blog-ul pe un server nou, mai bun si mai puternic iar atunci am fost contactat telefonic si pe mail pentru a-mi spune si sa nu imi fac probleme daca nu merge. Cat despre preturile pentru serviciile de gazduire web sunt acceptabile in raport cu uptime-ul si viteza de incarcare a site-urilor. Pachetul advanced il folosesc si sunt multumit de ce dispun ba chiar e prea mult.

AcipHosting dispune in diferite perioade a anului de cupoane de reducere la hosting si la inregistrarea domeniilor si de un program de afiliere bine structurat si din care puteti castiga bine daca aveti un site pe nisa asta.

Tin sa mentionez ca acest articol nu este advertorial ci este un articol informativ facut de mine ce reflecta serviciile oferite de AcipHosting, pe care le folosesc de cateva luni si voi continua sa le folosesc.

7 COMENTARII

  1. Sincer nu am auzit de ei, dar si eu trebuie sa ma mut de la hostingul care il am acum pentru ca imi face niste faze… urate.

  2. Am auzit de ei. Din ce am văzut pe website, prețurile sunt acceptabile. Dar totuși, nu cred, uptime de 99,9 %, sună a poveste… :))
    Oricât de bun ar fi hostingul, tot mai sunt unele scăpări… părerea mea.

  3. CoStinel, ce vechime trebuie sa aiba pentru tine o firma de hosting ca sa fie credibila?

    Te rog sa il intrebi pe Valentin cate probleme a avut de cand e gazduit la Acip Hosting? Eu cred ca nici o problema, sau daca a fost ceva minor ( gen transfer site pe un alt server ) a fost anuntat telefonic de catre echipa noastra.

    • Adevarat, nu au fost probleme, iar atunci cu transferarea site-ului pe alt server am fost telefonat si tinut la curent cu ce s-a intamplat. Eu sunt multumit.

LĂSAȚI UN MESAJ