Asigurarea mai mare cu cat esti mai tanar

0
9

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu. Acum cateva zile la mine acasa a venit un prieten, mai in varsta decat mine pentru a achizitiona pentru baiatul lui un anumit produs. Dupa ce ne-am povestit noi amintirile, copilariile, cum de altfel se intampla mereu, cat de rau este acum cu Romania, cu tara noastra care este din ce in ce mai rau, ca pe vremea lui Ceausescu lumea avea servici si lucruri nebunesti.

Tot pe tema asta daca pot sa intervin, la scoala aveam un profesor de istorie care numai asta spunea. Ca tara noastra este cea mai prosta din Europa. Eu de fiecare data ma contraziceam… Cum sa zici asa ceva cand tu nici nu sti cum e acolo. Am multi amici, prieteni de familie care au fost plecati in Italia, Spania, Germania si Grecia. Ca si tari din aceasta lista , cea mai buna pare sa fie Germania. Aici este foarte frumos, calitatea soselei, preturile, salariile si multe altele este extrem de interesant, dar.

Italia, Spania si Grecia, din aceste trei tari pot sa le numesc dezastruoase pentru cei cu care am vorbit. Extrem de multi oameni fara servici, preturi enorme , furturi sa numai vorbim in Italia de gay si etc, dar sa trecem la oile noastre.

Cum vorbeam cu acest om, imi spune ca i-a achizitionat baiatului o masina, ce e drept cam veche dar sa trecem peste, si am ramas uimit de ce mi-a spus, la fel si tatal meu care era de fata.

Pretul pentru acea asigurare era astronomica, undeva la 10 mil, pentru un adolescent de 18 ani. Dupa ce am discutat mai mult am aflat ca , cu cat este mai tanar cu atat asigurarea este mai scumpa. Nu stiu ce urmaresc cei care au dat aceasta lege, dar in fine. Ce vreau sa spun cu asta, este ca personal as alege daca as fi adolescent sa pun masina pe numele unuia dintre parinti, pentru ca sunt mai batrani si asigurarea si taxele nu mai sunt atat de mari.

Daca doriti totusi sa va calculati pretul pentru asigurare site-ul http://www.siteauto.ro/calculator-rca-oferta-de-pret-la-mai-multe-firme-de-asigurari va ofera posibilitatea de a afla suma care trebuie sa o platiti.

Este o tehnologie la urma urmei ce nu trebuie refuzata, pentru ca va ofera o informatie in plus fara prea mari batai de cap. Cam atat in acest articol, va astept intr-un articol viitor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ