Audi A6, o masina sigura

3
7

Pana acum cativa ani eram fan BMW, imi placeau pentru puterea lor, forma si stilul prezent la toate modelele. Insa acum cateva saptamani un prieten de familie a suferit un grav accident cu un Audi A6 (a intrat un tir in el). Prin minune si noroc acel prieten a scapat doar cu cateva oase rupte si diverse contuzii, masina s-a facut praf dar el a scapat. Iar soferul tirului a murit. Mi-am dat seama ca Audi A6 este o masina foarte puternica si stabila.

audi a6 black

Acest prieten dupa ce s-a facut bine a cautat ceva piese Audi A6 care sunt destul de ieftine si se gasesc foarte usor. Si ofertele de piese dupa net, de la AutoRoyal erau foarte bune insa a preferat sa o duca intr-un service din oras. Sincer, va recomand piesele dupa internet insa numai dupa site-uri specializate si de incredere si cat mai cunoscute pentru a nu a risca o teapa. Deasemenea si modelele de Audi spre exemplu A6 sunt masini foarte sigure si atragatoare si ma bucur acum, ca pot spune ca sunt fan Audi.

3 COMENTARII

 1. din ce spui, este evident ca random-ul i-a zambit respectivului ..
  interesant, cum a dat el fuga la un advertiser despre care scrii tu acum.
  desigur, este un caz real, nici nu incape vorba de altceva :)
  PS : cand te decizi sa faci ceva pe bune in blogging, da un semn. nu de altceva, dar ai potential, doar ca te multumesti sa joci singur. nu ti-ar placea sa joci in echipa ?
  reflecteaza, nu-mi raspunde la cald, sigur ai sa intelegi mesajul contextual ;)
  bafta !

LĂSAȚI UN MESAJ