Avantajele utilizarii becurilor LED

0
91

Selectarea celor mai bune becuri cu LED se va face in functie de dorinta consumatorului. Uneori, tot ceea ce isi doreste un utilizator este sa obtina un inlocuitor bun al becului care abia s-a ars. In acest sens, este necesar sa se ia in considerare urmatoarele lucruri: tensiunea becului, intensitatea luminoasa, puterea si culoare. Dar, daca se doreste si o economisire la factura de lumina, este recomandata achizitionarea unui bec led e27 (normal) ieftin de la Magicled.ro.

Astfel, becurile LED E27 sunt cu mult mai economice comparativ cu becurile cu halogen, fiind de aproape 50 de ori mai rezistente decat cele normale. In plus, datorita avantajului ca becurile LED E27 nu emit radiatii UV si nici caldura, montarea sau amplasarea lor poate sa se faca oriunde se doreste.

De asemenea, daca se doreste reducerea facturii la curent, este recomandat si un bec LED E14 de 2W, 4W sau 6W- in functie de preferinte si necesitati, care genereaza lumina echivalenta becurilor de tip 25W sau de 50W- in cazul becului E14 de 6W. Mai mult decat atat, un bec LED E14 are o speranta de viata de peste 30.000 de ore si un pret ideal, ceea ce inseamna ca este necesar in orice casa. Astfel, poti cauta un bec led e14 aici, la magicled.ro, unde toata gama de becuri led emit o lumina neutra, calda sau rece- in functie de dorintele si nevoile tale proprii.

In acest sens, lumina oferita de becurile LED E27 si E14 este mult mai sigura, becurile nefiind realizate din substante nocive care pot dauna consumatorilor in situatiile in care ar putea sa se sparga.

Becurile LED sunt prietenoase cu mediul

Becurile LED inseamna o contributie la calitatea mediului, fiind durabile si mai economice. Becurile normale sunt mai delicate si, in unele cazuri, nu sunt in stare sa lumineze decat pe o distanta foarte scurta. Becurile cu LED, pe de alta parte, sunt mai rezistente la fisurare sau spargere. De asemenea, un alt avantaj al becurilor cu LED fata de cele traditionale consta in luminozitate, oferind o cantitate mai mare de lumina in acelasi pachet de dimensiune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ