Barbatii vor doar femei perfecte ?

2
14

Barbatii sunt foarte pretentiosi cand vine vorba de partenera de viata. Au ramas foarte putini care mai tin cont de sentimente, de momentele petrecute impreuna, majoritatea vor femei perfecte. De ce ? Simplu, barbatii au de unde alege asa ca doresc ce ii mai bun. Sa aibe forme generoase, aere de manechin(uita) si daca se poate sa nu aiba nimic de comentat.

Mai sunt si sursele de informare, televizorul de exemplu unde apar femei perfecte (photoshopate) peste tot… fara femei nu se face nimic nicaeri si in filme daca nu apare o femeie care sa aiba un rol important parca acel film nu are sens, tin minte ca am vazut un film mai vechi doar cu barbati, aiurea rau.

Desi barbatii doresc sa aiba langa ei doar „bunaciuni” (ca sa vorbesc in termeni populari) nu se gandesc daca ei indeplinesc aceste standarde sau considera cu este de ajuns sa aiba o masina straina in garaj si conturile bancare cat mai mari posibile sau cat de greu este sa fii o femeie perfecta.

Cat investesc femeile ce arata bine in corpul lor prin interventii chirurgicale sau diverse creme si masaje. Ca sa fii o femeie perfecta trebuie sa te ingrijesti si uiti de sentimente cand vezi conturile iubitului. Deaceea apreciez barbatii care stiu sa iubeasca orice femeie, bazandu-se pe incredere reciproca si multa iubire.

2 COMENTARII

  1. nu cred ca toti vor femei perfecte, pentru ca sunt constienti ca pentru a „pastra” o femeie perfecta, trebuie investiti f multi bani, de obicei :)) nu de alta, dar daca-i perfecta, are tot dreptul sa fie pretentioasa :)

LĂSAȚI UN MESAJ