Beneficii ale cacao

0
63
cacao
cacao

Cacaoa este un afrodisiac natural. Multi oameni discuta despre abilitatea ciocolatei de a actiona drept un afrodisiac, insa de fapt substantele ce provin din cacaoa bruta face acest aliment sa stimuleze simturile si sa ofere sentimente de placere si de bucurie. Mercola.com  claseaza acest aliment  drept unul dintre cele mai de top afrodisiace, atribuindu-i puterea „moleculelor de fericire”, anandamidelor si feniletilaminei, „substanta dragostei”, care face creierul sa elibereze dopamina in timpul sexului.

Cacaoa este plina de antioxidanti puternici. Neprocesata, cacaoa bruta are un scor ORAC de 28.000. Ciocolata amaruie a fost laudata pentru continutul au de antioxidanti, insa cacaoa bruta contine si chiar si mai multe beneficii pentru sanatate. Antioxidantii pretind ca scad presiunea arteriala si ca au un efect protectiv impotriva multor boli, cum ar fi bolile de inima si cancerul.

Cacaoa poate satisface poftele femeilor. In timpul ciclului menstrual al unei femei, aceasta se poate sa tanjeasca dupa ciocolata. Comunitatea stiintifica nu detine inca un motiv oficial pentru care se intampla acest lucru, insa multi oameni cred ca este din cauza ciocolatei sau mai degraba datorita cacao  din care provine si contine magneziu, de care au nevoie femeile atunci cand se afla la mesntruatie.

Cacao contine grasimi esentiale importante. Cu toate ca un cuvant ca „grasime” este de fapt de evitat intr-o dieta, nu este vorba doar despre partea negativ cand vine vorba depre acest aliment. Multi oameni stiu acum in sfarsit ca si somonul si uleiul de masline contin o doza sanatoasa de grasimi bune, insa stiai ca cacao este o alta modalitate grozava de a obtine grasimi bune pentru inima pentru dieta ta?

Daca vei da atentie presei si site-urilor de stiri, s-ar putea sa te simti zdruncinat de faptul ca cacaoa si ciocolata sunt daunatoare, niste alimente toxice sau pur si simplu sunt niste super alimente pentru tine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ