Beton Amprentat

2
31

Betonul amprentat este unul dintre cele mai noi tipuri de pavare. Acesta este întâlnit la tot pasul prin ţările bine dezvoltate din punct de vedere economic, însă de câţiva ani acesta a intrat şi la noi în ţară.

Pavajul din beton amprentat este un sistem de pavare care constă în amprentarea suprafeţelor de beton proaspăt turnat şi poate lua diferite forme prin folosirea unor matriţe. Prin folosirea matriţelor, betonul amprentat prinde un aspect foarte frumos şi imită foarte bine lemnul, cărămida, pietrele naturale şi multe altele.

Betonul amprentat este foarte folosit în cele mai multe cazuri pentru pavarea trotuarelor, parcurilor, benzinăriilor, curţilor, garajelor, mai nou gardurilor şi multe altele.

Avantajele pavării prin tehnologia betonului amprentat sunt timpul de execuţie foarte scurt şi durata betonului amprentat care este foarte mare, fiind rezistent la temperaturi foarte scăzute, dar şi la schimbări foarte bruşte de temperatură.

O firmă serioasă care vă oferă astfel de servicii este SC NITRONARD CONSTRUCT SRL al cărei site web este www.betonamprentat.org, echipa este una tânără, cu poftă de muncă şi cu o deosebită experienţă în pavaje atât în România cât şi în Spania

2 COMENTARII

  1. eu am facut betonul amprenta in curte nu niste baietii din bucuresti extraordinarii de buni foarte migalosi si priceputi,deci mai sunt printre ei si meseriasi

LĂSAȚI UN MESAJ