Biletul zilei

14
18

In acest articol o sa incerc sa va spun cateceva despre biletul zilei.

Ce este biletul zilei ?

Casele de pariuri genereaza un bilet cu o serie de pronosticuri la 3-4-5 meciuri, calculeaza cota si afiseaza un eventual castig. Sincer va spun: sunt o buna sursa de inspiratie cand nu stii pe ce meciuri sa pariezi sau cand te indoiesti de un anumit rezultat. Cu toate astea, trebuie sa aveti mare grija dupa ce sau cine va luati pentru ca castigurile nu sunt tocmai sigure.

Ce avantaje va poate aduce biletul zilei ?

Daca sunteti pariori inraiti si stati cu ochii pe aceste bilete expuse zi de zi pe site-urile specializate gen: biletulzilei.ro o sa aveti parte de cele mai bune pronosticuri de le cele mai mari case de pariuri online, castigurile o sa vina de la sine, practic aceste bilete va ofera totul pe tava, voi trebuie doar sa pariati si sa sperati ca pronosticul se va adeveri.

Cam atat  va spun despre biletul zilei. Desi nu imi prea place sa pariez chiar mi-as dori sa testez un pronostic la intamplare sa vad daca mi-ar aduce castig sau o sa raman fara bani.

Ce parere aveti si voi? merita sa va incercati norocul la biletul zilei ?

 

14 COMENTARII

    • Deobicei site-urile romanesti pe care se pun astfel de bilete sunt afiliate ale caselor de pariuri din afara gen: bet365, omnibet si castiga si ei un ban ca afiliati. Casele de pariuri isi iau la randul lor partea din cote si pariuri.

  1. si eu am avut acum un an sau doi un site despre pariuri. tot biletul zilei dar pe .info 
    Ideea e ca trebuie sa iti sacrifici destul de mult timp penru a gasi ponturile bune. E destul de greu pana ajungi sa faci bani pentru ca piata e destul de saturata… 

LĂSAȚI UN MESAJ