Cate poate face un om la 26 de ani

11
32

Este vorba despre  Razvan Pascu care la 26 de ani are foarte multeimpresii calatorie pe care si le-a creat in urma calatoriilor sale prin aproape toata europa dar si prin  cateva tari din America de Sud si Asia.

In urma calatoriilor sale a alcatuit un ghid turistic complex cu toate locurile vizitate de el sau recomandate, ce merita citite, sunt foarte interesante.

A calatorit prin toata Romania si are o parere buna despre turism Romania. Este incredibil cum un tanar de 26 ani poate sa faca atat de multe, are inca 3 site-uri deschise si are foarte multe aparitii in presa. Este speaker la diferite conferinte si le vorbeste tinerilor despre calatorii si despre cum sa ai succes inca de tanar, iar angajatilor din multinationale le vorbesc despre eficienta, despre fericirea de a face ce iti place si despre echilibrul Work/Life.

In urma succesului din online are cateva aparitii la TV si in presa.  Deasemenea in urma calatoriilor sale are o colectie mare de lingurite de ceai de peste tot din lume si alta colectie de magneti de frigider.

Si pe langa toate acestea promoveaza la cerere cate un caz social si doneaza 200 de lei pentru a ajuta pe cat posibil.

Dupa parerea mea, acest om nu stiu dar reusese sa faca foarte multe lucruri (servici, calatorii, donatii, presa etc.) si da dovada ca se poate. Este un exemplu demn de urmat in viata pentru a avea succes. Eu deja m-am abonat la feed si incerc pe cat pot eu sa ii calc pe urme.

11 COMENTARII

  1. Se stie ca nu e usor sa te afirmi de tanar si cand vezi ca unii reusesc acest lucru, neaparat ar trebui sa te opresi si sa-i feliciti, e un lucru greu de tot :D

LĂSAȚI UN MESAJ