Bloggeri noi si bloggeri vechi

0
3

Aceasta este o tema pe care as dori sa o dezbatem impreuna, pentru ca am auzit din nu stiu ce surse ca se pune problema ce ne vom face cand brandurile mari, bloggerii care au ajuns acolo sus se vor plictisi sau vor inceta sa mai scrie pe blog ceva, orice.

Blogosfera romaneasca este tinuta in acest moment de cateva nume, iar daca acestea vor disparea toata munca lor se poate duce de rapa. Oare cate bloguri vor mai fi atat de puternice ca cele actuale si inca existente? Sunt atatia care vor sa invete ceva din acest mijloc, dar sunt atatia care nu invata mai nimic. De altfel, chiar si eu imi doresc sa am ceva de invatat de la bloggerii mai mari, cei care sunt in domeniu de atata timp, dar din pacate nu primim nimic.

Parerea mea este ca tinerii ar trebui sa se implice mai mult, ar trebui sa se formeze o noua blogosfera cu acesti tineri, insa fiecare sa aiba ideile si inventivitatea sa, fiecare ar trebui sa vina cu cate un proiect inovator care sa aduca beneficii multe. Ar fi totusi o problema, deoarece cu siguranta acestia vor face unele greseli, ca stim ca perfectiunea nu exista, si va trebui sa mai asteptam cativa ani buni pana cand vom ajunge acolo sus, acolo unde ne-am propus.

Si ne intrebam iarasi, cine oare ar putea face asta pentru a ajunge la aceleasi rezultate, sau mai degraba cine are timpul sa faca asta?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ