Bloggerii se ajuta intre ei

40
12

Bloggerii se ajută între ei.Cred ca aş putea să dau sute de exemple din blogosferă, când un blogger ajută pe alt blogger.Dar o să mă limitez la 2 exemple perfecte. Acum 3 zile COSTINEL(prieten vechi şi în offline ) văzând că mereu îmi cade hostul şi că îmi suspendă mai mereu contul, s-a gândit să îmi cumpere host de la HOSTZILLA pe 6 luni plătind astfel 13 euro şi 74 centi, fără să aibă vreo pretenţie anume de la mine.

Azi am mai aflat că Refuzake la ajutat pe AlexiCa să se mute pe domeniu propriu.

Acum, sincer, câţi dintre voi aţi fi făcut ca Refuzake sau Costinel pentru mine sau pentru AlexiCa sau pentru oricine altcineva???

40 COMENTARII

 1. Dece sa mint si eu am primit ajutor la inceput acum m-am redresat si sunt pe picioarele mele dar la inceput toti au nevoie de ajutor :D

 2. Nu cred ca acum as putea sa ii cumpar unui prieten domeniu ca sa-si faca blog. Momentan nu am nici bani de buzunar, daramite bunavointa sa le cer parintilor bani pentru un domeniu.

 3. dap asa este… si eu unu daca as avea posibilitatea de a cumpara host sau domeniu, as face-o cu cel mai mare draq fara sa cer nimic in schimb..doar k momentan nu pot :D

 4. Cred că am cumpărat vreo 5-6 domenii pentru persoane pe care nu le-am văzut în viața mea, și de la care nu am avut nicio pretenție.
  Plus că le-am oferit găzduire. La fel: gratis.

 5. Sincer Refu mi se pare unul dintre cei mai seriosi bloggeri :).Cand ma gandesc doar la rabdarea care a avut-o cu mine..Multumesc !

 6. uite eu de exemplu nu imi place cum se chinuie :D Copilu de Lego :)))

  daca ii tine cineva blogul :D ii ofer eu un domeniu :) de care vrea el :D

  asa sa ajut si eu pe cineva :P

  poate trece pe aici sa vada :D

 7. Şi eu vreau să-i multumesc lui BogdanSDR pentru hostul care mi l-a oferit.
  Şi lui ebogdan.eu pentru reclama din header de la domeniu.eu :))

 8. Draguta initiativa…. totusi… blogeri sau bloggerii? hai ca in titlu se poate trece cu vederea, de la inceputul articolului nu prea merge… no offence!

 9. Eu am facut de multe ori chestii genul, de exemplu pe mitzocul l-am ajutat sa se mute pe un domeniu cu extensia .ro (cumparat de mine), si multe alte exemple.

 10. Ce-mi tresare inima in piept de bucurie cand mai citesc si de bine; azi un pic, maine un pic, poate reusim si noi sa devenim mai buni.

 11. REFUZAKE e in prim plan dupa parerea mea.
  El mi-a cumparat primul meu domeniu de care tot el are grija si acum si va avea cate zile va trai.

  Datorita lui mi-am facut blog, datorita lui inca il mai am cand voiam sa renunt la el.

  Nu stiu cum sa ii multumesc, eventual o vacanta un DUBAI ?! :X

 12. Si mie imi place sa ajut, dar nu as plati host pentru cineva :), nici pe mine nu m-a ajutat nimeni, iar in ziua de azi nu se mai merita.

LĂSAȚI UN MESAJ