Brasov – cel mai frumos oras din tara?

8
47

Acum ceva vreme a fost un concurs organizat de Evenimentul Zilei prin care cititorii ziarului era indemnati sa desemneze cel mai frumos oras din Romania. Dupa mai multe saptamani de voturi, Brasov a fost desemnat cel mai frumos oras din Romania.

Cu siguranta sunt multe orase frumoase in Romania: Sibiu, Sighisoara, Cluj, sunt doar cateva dintre ele. Ce imi place la Brasov insa este faptul ca e un oras al carei frumusete nu se limiteaza doar la centrul orasului, asa cum se intampla din pacate in marea majoritate a oraselor din Romania. Brasovul este un oras bine sistematizat, cu strazi semnalizate, bine iluminat si in cel mai marginas cartier, cu parcari bine amenajate, cu trotuare si transport in comun bine organizat.

Va recomand sa vizitati Brasovul intr-un weekend si sa imi spuneti daca am avut dreptate sau nu. Locuri de cazare in Brasov sunt foarte multe si intr-o plaja mare de tarife. Gasesti pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier dar si hoteluri luxoase de patru sau cinci stele.

Odata ajuns in Brasov iti recomand sa incepi vizita din Piata Sfatului pentru ca pe o raza foarte mica vei gasi o multime de obiective turistice: Biserica Neagra, Casa Sfatului, portile vechii cetati, turnurile de aparare, muzee, etc. Cauta „cazare Brasov” pe internet si vei gasi cu siguranta ceva care sa ti se potriveasca. Mergi in Brasov un week-end si imi vei multumi pentru sugestie cu siguranta!

8 COMENTARII

  1. Brasovul chiar este un oras frumos, dar nu stiu daca acel mai frumos. Mie-mi place foarte mult Sighisoara, Sibiu… Dar mi-e greu sa fac un clasament.

  2. Tre sa recunoastem ca Brasovul avand in vedere zona geografica in care se afla este unu dintre cele mai frumoase orase din tara….Din cand in cand mai mergem pe acolos a luam o gura de aer curat!

  3. Tinand cont de faptul ca noaptea dintre ani am petrecut-o in Piata Sfatului din Brasov pot spune cu adevarat ca la ora actuala Braosv este cel mai frumos oras din tara.

  4. mmm… e frumos brasovul, dar nu cred ca-i mai frumos ca sibiul sau clujul (desi eu sunt din Iasi :)) ) Oricum, parerile sunt impartite iar faptul ca a castigat brasovul nu inseamna neaparat ca-i si cel mai frumos. Poate s-au mobilizat mai bine brasovenii si au fost mai multi care au votat :)

  5. Fiecare oras are farmecul lui, depinde ce criterii folosesti in alegerea frumusetii unui oras. Insa cu siguranta Brasovul e in top 10.

LĂSAȚI UN MESAJ