Bun venit 2014 si La multi ani

0
19

Incep prin a va spune tuturor La multi ani si prin a va multumi ca sunteti alaturi de mine pe blog-ul personal. Sunt bucuros ca am inceput anul intr-un mod foarte dragut, alaturi de prietena mea si familia ei. A fost un moment unic, mai ales ca i-am cunoscut parintii pentru prima data. Cu toate ca avem un an impreuna, viata ne-a facut sa fim toti fata in fata la masa de revelion. Sunt o familie frumoasa, de treaba care ar fi gata sa te ajute in orice moment. Nu stiu cat de importanta este prima impresie, dar eu sper sa fie asa tot timpul. Am dansat, am mancat impreuna si am facut surprize.

De ce surprize ? Am spus anul acesta sa fiu mai bun si sa nu mai tin dusmanie fata de nimeni. La 00:00 am plecat de la restaurant alaturi de prietena mea si am fost la toate neamurile mele, cu care nu am mai vorbit de mult timp. Nu suport oamenii prefacuti, iar ei pentru mine sunt niste dusmani. Am vrut sa le dovedesc ca eu nu sunt ca ei si pot sa trec peste tot cu bine. Au tot barfit la adresa prietenei mele ca este urata, ca nu stiu cum ar fi si am zis sa o iau si pe ea ca sa o vada cu totii. Au vazut-o si din cate mi-am dat seama,  chiar s-au mirat de frumusetea ei.

Anul nou m-a „prins” asa cum am visat, cu bani in buzunar si cu caldura alaturi de prietena mea si familia ei. Pentru ca am ales sa fac revelionu impreuna cu familie ei, mama mea a ramas singura, tatal fiind plecat in schimbul trei la servici, am spus ca este frumos sa mergem si la ei. O alta surpriza a fost momentul in care mama mea si toata familia a vazut-o pe prietena mea. Eu de mult am ascuns relatia mea cu prietena, iar acum pentru toata lumea a fost o surpriza.

Consider ca am avut cel mai frumos revelion de pana acum si chiar mi-as dori anul acesta sa fac tot ce mi-am propus. Doresc sa imi mai deschid o firma si sa scot un profit destul de mare. Deja am inceput o noua investitie in magazinul online pe care tocmai il promovez si sper ca toate proiectele propuse sa mearga cum mi-am propus.

Va urez un sincer LA MULTI ANI si sper sa faceti tot ce v-ati propus in acest an !

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ