Bute l-a învins pe Mendy şi rămâne campion.

30
11

Lucian Bute (Mr. KO) la învins în această seară pe francezul Jean Paul Mendy şi îşi păstrează titlul mondial IBF la categoria super mijlocie. Bute a dominat în primele 3 reprize şi în a4-a când Mendy a prins şi curaj să lovească, inevitabilul s-a produs, Bute l-a făcut KO şi reuşeşte astfel să-şi păstreze pentru a opta oară centura de campion mondial din 2007 încoace.

Lucian Bute (Mr. KO) la învins în această seară pe francezul Jean Paul Mendy şi îşi păstrează titlul mondial IBF la categoria super mijlocie
Lucian Bute (Mr. KO) la învins în această seară pe francezul Jean Paul Mendy şi îşi păstrează titlul mondial IBF la categoria super mijlocie

Imediat după ce s-a anunţat că Lucian a câştigat meciul el nu a ezitat să spună: „Vă mulţumesc, aţi fost extraordinari!”, apoi a continuat: „Sunt mândru că sunt român şi că v-am făcut fericiţi”.

„Sunt sportiv de 15 ani, dar niciodată nu m-am simţit ca în această seară. Sunt mândru că i-am făcut pe români fericiţi. Am fost extrem de emoţionat, iar atunci când s-a cântat imnul mi s-a făcut pielea de găină. Urmează unificarea centurilor, anul viitor. Vă promit!”, a mai spus Lucian Bute.

Dar nu numai Lucian Bute a fost campion în această seară ci şi Viorel Simion a cucerit titlul internaţional WBC la categoria pană, după ce l-a învins prin KO în repriza a nouă pe fostul campion, filipinezul Jun Talape. Acesta urmat de cel de-al treilea român care a luptat în gala de la Romexpo, Bogdan Dinu, l-a învins prin KO în prima repriză pe tanzanianul Awadh Mohamed Tamim, într-o luptă de la categoria grea.

Incă o dată România a dat dovada prin 3 tineri boxeuri că avem sportivi valoroşi ce merită susţinuţi de români.

30 COMENTARII

  1. Felicitări.. nu m-am îndoit nici o secundă de el, i-am urmărit meciurile şi ştiu ce poate acest om. Este un sportiv care a făcut toţi Românii care l-au urmărit să se simtă campioni!

  2. Eram 100% sigur ca o sa castige pt. ca e un mare boxer, dar totusi, are si Doroftei dreptate, nu-si alege chair cei mai buni adversari. Oricum bravo Bute! :)

  3. La inceput, trebuie sa recunosc ca nu am fost atat de sigur ca va castiga avand in vedere emotiile. M-am inselat in repreiza a IV-a cand a dat cu el de pamant :D

  4. era de asteptat, zic eu… adica o fi fos si celalalt bunicel, dar era clar ca n-are nicio sansa… singurul lucru cu care s-ar fi putut lauda e ca a rezistat mai mult de 3 runde in ring :))

  5. Nu am vazut meciul pentru ca am fost la munca dar am inteles ca a fost lejer Bute. 

    Este un adevarat campion si trebuie tratat ca atare. RESPECT!

  6. Am văzut meciul, foarte fain, a reuşit să facă spectacol. Mă bucur că mai există astfel de români.

    Mi-a plăcut faza când a zis în franceză „România este cea mai tare” :D 

LĂSAȚI UN MESAJ