Butonul de Poke de pe Facebook

1
65
Poke aplicatie
Poke aplicatie
Poke aplicatie
Poke aplicatie

Aplicatia de poke de pe Facebook  este cea mai intalnita aplicatie din cadrul retelei de socializare Facebook si de asemenea foarte populara printre utilizatorii sai. Nu numai ca oamenii sunt mai receptivi cand le sunt date poke-uri pe Facebook, si daca sunt interesati dau inapoi poke-uri, dar aceasta este si cea mai buna metoda de a initia o conversatie cu oamenii pe care ii placi si cu care iti doresti sa conversezi la un moment dat.

In plus fata de poke-ul standard, Facebook are de asemenea o aplicatie de Poke prin care poti trimite mesaje, imagini sau filmulete care sunt afisate si rezista doar pentru o anumita perioada de timp cum ar fi 1,3,5 sau 10 secunde. Cel care primeste asta trebuie sa detina de asemenea aceasta aplicatie de poke pe telefon si aceste poke-uri nu pot fi vazute sau trimise de pe un pc.

Pentru a da poke cuiva prin aplicatia de poke de pe mobil trebuie sa:

  1. Descarci aplicatia in telefon
  2. Te loghezi cu contul de Facebook in aceasta aplicatie
  3. Confirmi ca vrei sa folosesti acea aplicatie sub numele tau de pe Facebook
  4. Selectezi „Poke un prieten cu un mesaj, video sau pe chat”
  5. Inserezi numele prietenului sau sa selectezi numele din lista de contacte
  6. Introduci mesajul  si sa selectezi vdeo sau poza pe care vrei sa o trimiti. Daca vrei sa adaugi si text sau video, trebuie sa atingi ecranul si sa mentii apasat, si apoi sa adaugi textul in mesajul pe care vrei sa-l trimiti sau sa inserezi poza pe care o doresti
  7. Selectezi cat de mult timp sa fie afisat mesaul respectiv.
  8. Click pe „Trimite”

Pentru a vedea un poke care ti-a fost trimis, trebuie doar sa atingi ecranul si sa mentii apasat mesajul, imaginea sau video-ul care tia fost adresat pana cand timpul va trece. Indepartarea degetului de pe ecran va face in asa fel incat mesajul, fotografia sau video-ul va disparea. Odata ce a disparut, nu va mai putea fi vazut in continuare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ