Cand am timp, ma joc

7
15

Am o placere sa ma joc jocuri mario din cand in cand. Imi aduc aminte acum vreo 8 ani cand am facut operatia de apendicita, cand am venit de la spital am stat 1-2 zile intins in pat  iar tata ca sa nu ma plictitsesc a cumparat un joc pe televizor (chiar ma intreb pe unde mai e) la care aveam 20 de dischete iar pe majoritatea era si Mario sau Super Mario. Acest joc mi-a ramas intiparit in mine, toata aventura accea si acum cand am timp mai fac unul online.

Dupa ce am mai crescut si am primit un calculator, incepator fiind, aveam doar jocuri si joculete care sa ma stimuleze creativ, cumva, tin minte ca ma jucam mult jocuri zuma, Chicken Invaders, Ballance si diverse miniclipuri.

E placut sa te joci si pierd ceva timp cu asta avand in vedere ca timpul meu e mereu ocupat cu scrisul de articole, comentat pe bloguri, advertoriale si diverse job-uri part-time la care mai aplic pe forumul seopedia cu ajutorul caruia imi mai rotunjesc veniturile.

A, era sa uit sa va spun si de jocurile cu  aparate, care m-au prins in ultima vreme si la care castig (virtual). In viata reala nu m-au tentat, momentan, nu prea imi place sa pierd si la jocurile astea daca nu stii cand sa te opresti, de cele mai multe ori risti sa pierzi tot.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ