Când joci poker, trebuie să ştii unde să te opreşti !

3
3

Înainte să am blog, ca să am cu ce să îmi mai pierd timpul în online jucam poker online. Cel mai mult pe poker star, făceam bani virtuali şi începusem să devin destul de bun. După ceva timp am evoluat de la poker online la cel real cu bani reali. Jucam cu colegii din clasă şi din şcoală, cel mai mult jucam poker texan cu mize mici, 50 bani, 1 leu. La un moment dat am ajuns la o sumă frumuşică, 30 lei.

Am fost sfătuit să iau banii şi să mă retrag dar calicul din mine îmi zicea să merg mai departe, mergând pe idea „rişti şi câştigi”. Am mai jucat câteva minute şi am depăşit 50 lei, în acel moment chiar am vrut să mă retrag dar a intrat în clasă un elev de la altă clasă care a mizat telefonul sau, un nokia 6500, care arata binişor. Tentaţia m-a îndemnat să merg mai departe, gândindu-mă că sunt romani care şi câştigă la poker nu numai care pierd (marea majoritate), după 10 minute am rămas şi fără bani şi fără cardul de la telefonul meu. Am ieşit pe minus cu câţiva zeci de lei şi cu un card de memorie. Din acea zi (acum vreo 1 an) nici nu m-am mai gândit să joc poker.

De-aceea este bine să ştii când să te opreşti, nu fi calic!!!

3 COMENTARII

  1. Nu numai la poker ..orice joc de noroc are „darul” sa te faca sa nu te poti opri. Si bursa poate fi considerata joc de noroc…

  2. Orice joc de noroc te face sa fii egoist si pana la urma sa pierzi tot. Pentru asta sunt facute. Trebuie sa ai o mentalitate foarte tare si caracter ca sa stii cand sa te opresti!

LĂSAȚI UN MESAJ