Caruciorul cu iz practic

1
20
carucior
carucior

Orice parinte isi doreste parca ajutor din toate lucrurile pe care le are si sunt destinate cresterii copiilor. Isi doresc o usurare cand trebuie sa tina copilul in brate, cand trebuie sa il adoarma si asa mai departe. Cert este ca avem nevoie de un soi de compensare pentru  greul de a face totul in numele copilului.

Dar de aceea avem carucioare si tot felul de jucarii. De-a lungul timpul s-au tot inventat tot soiul de noi modele de carucioare care sa faciliteze munca unui parinte. Si mai ales cum sunt mamele, practice, si isi doresc sa aiba grija de toate aspectele un carucior se doreste a fi mai mult decat practic in fiecare aspect.

Ce inseamna de fapt un carucior modern? Unii considera ca pe masura complexitatii unui tip de carucior se poate defini si stilul acestuia. Unii spre exemplu isi doresc sa tina cont de acel 3 in unu, un carucior ce include si un landou, scoica ideala pentru a se folosi si in masina cand copilul este in primele luni de viata. Cu o protectie de vant, de ploaie si tot ce inseamna vremea rea un astfek de carucior include de multe ori chiar si o geanta speciala pentru parinti, insemnand acea geanta necesara pentru scutece si alte elemente importante si de uz zilnic pentru copil, chiar si cand esti in deplasare.

Pentru ca o astfel de gama este una diversa nu trebuie sa uitam de asemenea ca modernul isi pune din ce in ce mai mult cuvantul in ceea ce inseamna alegerea si pretentia. Pentru practicul cazului si spre bucuria celui mic care poate avea unghiuri diferite la plimbare exista si acele carucioare de tip maner reversibil.

Un carucior este necesar inca din prima zi de viata a unui copil. Nu este vorba numai de el ci si de confortul sau si de cum poate un parinte sa se descurce cu cel mic cand el doarme insa in egala masura trebuie sa ii fie ajustata mancarea, hainele etc. Una peste alta se intelege clar ca un carucior faciliteaza munca ocarui parinte si este de la sine inteles ca pe masura ce copilul creste este tot mai dificil fara acest  plimbator pe roti.

Din fericire, pe masura tipurilor de carucioare sunt si diverse tipuri de preturi care sa satisfaca toate nevoile parintilor si din toate punctele de vedere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ