Castiga o Dacia Duster si alte premii in euro

1
12

Te-ar tenta o Dacia Duster si numeroase premii in euro? Le poti castiga cat se poate de simplu, doar cu ajutorul politei RCA pe care o ai sau pe care trebuie sa o reinnoiesti. RCA Ieftin a pus la bataie 5 Dacia Duster si 54 de premii in euro, cu valori de pana la 1500 de euro, in cadrul concursului “Impusca un Duster”. Timpul se scurge incet incet! Mai ai timp pana pe 12 decembrie 2011, ora 24.00!
Ce premii sunt puse in joc?

Unul din cele 5 autoturisme Dacia Duster poate fi al tau, precum si un premiu in valoare neta de 1500 de euro sau 25 de premii a cate 50 de euro. Acestea pot fi castigate prin tragere la sorti de catre orice participant. .
Mai sunt puse la bataie si un premiu in valoare de 1500 de euro, un premiu de 500 de euro, unul de 250 de euro sau 25 de premii a cate 50 de euro fiecare. De aceasta data, mecanismul de acordare al premiilor implica o actiune din partea concurentului. Acesta trebuie sa convinga minim 5 prieteni sa intre si ei in concurs. Cu cat se aduna mai multi prieteni, cu atat sansele de a castiga concursul cresc.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?
Intri pe unul dintre cele doua locuri de desfasurare a concursului, si anume fie pe site-ul concursului: rca-ieftin.ro/impuscaunDuster, fie pe pagina de pagina de Facebook, unde trebuie sa apesi pe butonul “Participa acum!”.

Se va deschide un formular de concurs care va trebui completat cu datele cerute: nume, prenume; numar de telefon; email; data la care expira RCA-ul ( locul in care a fost realizata nu reprezinta un criteriu de selectie sau departajare ulterioara), precum si cu numarul de inmatriculare al autoturismului.
Dupa completarea formularului apesi butonul “Participa acum” si vei primi pe email un link de validare. Prin validarea respectivului URL, ti se creeaza automat un cont pentru concurs in care poti verifica pe parcursul desfasurarii competitiei pe ce loc te afli.
Care sunt conditiile de participare la concurs?

Pentru a putea intra in competitie, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii sofer si sa detii o polita RCA valabila sau sa ti-o reinnoiesti in momentul in care te inscrii la concurs. Nu conteaza unde anume ai incheiat polita RCA.
Concursul “Impusca un Duster” este organizat de RCA ieftin cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate. RCA ieftin asigura cele mai mici tarife de pe piata asigurarilor obligatorii auto, iar soferii au posibilitatea sa cumpere polita online si sa o primeasca acasa gratuit, fara sa mai plateasca taxele de curierat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ