Cat castiga un model la Heylux?

9
40

HeyluxCei din Iasi si nu numai au auzit probabil de Heylux, studio premium de videochat care ofera tuturor fetelor si femeilor, dispuse sa incerce ceva nou, sansa sa castige cat nici nu visau si sa reuseasca sa isi indeplineasca mult mai repede dorintele.

Cum reusesc sa faca acest lucru? Acordand o atentie deosebita modelelor. In cadrul Heylux lucreaza doar fete, doamne sau domnisoare, studente sau mame cu copii acasa, dar integral femei. Acest lucru a fost gandit pentru a elimina orice disconfort, orice jena ce ar putea fi cauzata de prezenta unui barbat in studioul de videochat. Accesul este total interzis pentru barbati, iar modelele cat si personalul angajat declara ca se simt la Heylux ca intr-o mare familie, toate surori/verisoare/prietene.

Auzind in stanga si in dreapta ca jobul de model de videochat este foarte bine platit, cautam sa aflam cam cati bani se castiga din asta. Managera Heylux ne-a dat doar cateva exemple care ne-au edificat pe deplin: “Una din fetele noastre a inceput acum opt luni, nu avea nici macar permis de conducere, acum are masina personala, apartament de 3 camere inchiriat in care locuieste singura, taxa la facultate platita. O alta fata de-a noastra ne-a transmis chiar azi pe mail pupici si felicitari din Maldive, visa sa ajunga de mult timp acolo si acum a reusit. Cat castiga fetele de la Heylux? Limita castigului tine doar de ele!”model

Aflam in acest fel ca uneori chiar din prima zi un model de videochat poate sa plece acasa cu peste 400 de lei. Da, plata la Heylux se face la zi, dupa fiecare tura lucrata, daca asa doreste modelul. Daca ar fi sa facem un calcul, nu la 400 lei per tura, dar la 300 de lei per tura la 20 ture lucrate intr-o luna inseamna … peste 1300 euro lunar. Suna extrem de bine, tinand cont de nivelul salariilor din Romania.

Modelele de la Heylux nu au insa doar acest avantaj de partea lor. Castigurile substantiale sunt completate de conditiile de-a dreptul extraordinare oferite de studio. Camerele in care lucreaza sunt mobilate modern si luxos, utilate cu aparatura de ultima generatie in asa fel incat conversatiile online sa se desfasoare la o calitate superioara si intr-un cadru cat mai primitor.

Pachetele de beneficii pentru modele incep chiar de la angajare. Exista bonusuri de angajare ce variaza in functie de durata contractului, de la sume de peste 1700 de lei pana la peste 38000 lei – valori valabile pentru contracte pe 1 luna, respectiv 3 ani. Program flexibil, confidentialitate asigurata, dar si tratamente cosmetice. Aceste lucruri le primesc modelele de la Heylux, avand parte de sesiuni de machiaj si coafura inainte de inceperea fiecarei ture, iar portofoliul de fotografii pentru albumele de prezentare este actualizat lunar sau chiar mai des.

Speram sa fi lamurit macar in pcastig model Heyluxarte raspunsul la intrebarea “Cat castiga un model la Heylux?”. Din ce putem observa, nu exista decat aspecte pozitive legate de jobul de model de videochat. Mai ramane sa se schimbe doar conceptia formata in legatura cu acest domeniu, conceptie care treptat a inceput sa fie schimbata de tot ceea ce ofera Heylux.

9 COMENTARII

  1. Ahaha, credeam ca doar a mea lucreaza aici :)) Da e bine man, bine ca vine malaiu :)) Si inca mult, nu asa :)) Ea castiga mai mult ca mine :))

  2. Mie imi place sa lucrez aici, nu vad de ce e problema cuiva. Cum zicea si Pustiu, la cati bani strang, chiar mi se rupe daca ar comenta cineva :)) Da cine ar avea curajul? :> :)) :*

  3. distractie mare aici mereu iii! de astami place <3 parca nici nu muncesc sincer e doar distractie si vin si banii. nu se zice sa lucrezi ceti placa ca simti ca nu muncesti?? pai asa e :)) :*

  4. da, fata, daca-ti spun ca-mi permit acum sa traiesc mai bine ca orice cunoscut nu mai crede :))

  5. E adevarat:P Banii-mi curg garla, pot sa-mi platesc si taxa la facultate si chiria si tot :D Pe langa asta, m-a determinat faptul ca se lucreaza doar pentru strainatate din studio, deci nu ma vede nimeni cunoscut :) Ce sa vrei mai mult?

  6. ce chestie chiar ma gandeam la treaba asta ieri si eram curioasa cat se castiga. e foarte tentant, ce sa spun :P

Comments are closed.