Ce a mai facut Ciprian…

7
12

Cred ca va aduceti aminte de Ciprian, nu ? Ciprian este un tanar de 18 ani ce detine un blog dar care este si webdeveloper as putea spune de succes pe internet lucrand de 4 ani pe mai multe platforme precum (blogger, wordpress, phpbb si php fusion). Intre timp mai vinde si reclama gen advertoriale si link-uri la el pe blog, asta e, trebuie sa castige si el ceva din online.

Imi place ca la el pe Blog mai regasesc si alte articole, stiri etc. De exemplu din ultimele lui trei articole am aflat niste lucruri interesante pe care le-am citit cu placere. Am aflat ca fostul „cel mai mare site de socializare” HI5 a fost vandut, domeniile co.cc nu mai au mult pana nu vor mai exista si ca Antena 2 se intoarce pe grila de posturi tv a rds + rcs.

Ciprian este o persoana saritoare si m-a ajutat si pe mine de cateva ori cu diferite raspunsuri cand il mai intrebam cate ceva. Va invit la el pe blog si o sa va convingeti ca este un baiat de treaba.

7 COMENTARII

        • Lucian, fara suparare, dar tu mai stii sa faci si altceva in afara de comentarii spam pe toate blogurile dofollow de pe .ro? S-a mai luat careva de tine pe blogul lui Ciprian, dar se pare ca nu-ti pasa. Pacat, credeam ca doar pe .com sunt spammeri asa „agresivi”. Ai putea arata putin respect pt bloggeri. Dupa cum ziceam, fara suparare, sper sa o iei ca pe un feedback

  1. Cei care fac spam doar de dragul unui link uita faptul ca asa isi construiesc si o reputatie nu tocmai buna. Si ca un prestator de servicii trebuie sa sti sa te vinzi, si in niciun caz nu o faci asa (facand spam nesimtit prin comentarii).

LĂSAȚI UN MESAJ