Ce am mai reusit sa fac in ultima vreme

1
12

Bine v-am regasit dragi prieteni la un articole pe blog-ul meu. Astazi vreau sa discut cate ceva despre un nou proiect pe care l-am inceput cu un site de filme online. Nu stiu cat de ok vi se par pentru unii, insa eu am ales un mod cat se poate de interesant pentru a-mi promova blog-ul, lucru foarte bine primit de prietenul nostru google.ro . Nu vreau sa va adorm prea mult, asa ca voi scrie cate ceva intr-un articol cat se poate de scurt.

Totul a pornit printr-un zvon de-al unui prieten ca un anume tip ar vinde domenii de filme. Imediat am luat legatura, si cand am auzit ca pretul pentru un domeniu de filme este sub cel normal imediat i-am cumparat toate domeniile. Am iesit in avantaj mult, obtinand un profit cat se poate de frumos, poate dublu sau triplu. Ce am considerat ca este ok si de viitor am pastrat eu. Domeniile aveau o vechime de peste 2 ani, si au venit chiar foarte bine pentru mine.

De promovare nu prea m-am ocupat deloc, pentru ca aveau foarte multe backlink-uri, si am preferat sa il las lasa si sa adaug cat se poate continut unic. Am ales sa platesc un baiat cu o suma destul de buna ca sa urce filme pe zi. Tot ce vreau sa zic este ca nu prea sunt multumit de el, si daca nu isi revine in curand s-ar putea sa numai aiba pe ce posta. Site-ul de care voi discuta astazi este http://www.filmeleonline.org/ , un site dupa cum v-am spus de filme online ce va pune la dispozitie cele mai tari filme gratis, fara intreruperi. Toate filmele sunt urcate pe servere precum vk.com , tara in care dreptul de autor este permis, nu ca la noi, din cate am inteles eu, nu trebuie sa generalizam aici.

M-am decis astfel sa platesc pe cineva ca sa imi adauge filme, iar eu sa ma ocup de partea de promovare online. Am inceput printr-o simpla postare in comentarii la blog-uri dofollow, apoi postari pe forumuri, care nu mi se pare cine stie ce , cu toate ca se spune ca poti obtine multe backlink-uri.

Ceea ce eu va recomand cel mai mult este sa bagati continut unic de calitate, si sa va ocupati de promovarea online doar prin advertoriale, pareri si multe alte lucruri ce tin de promovarea naturala. Niciodata nu cumparati backlink-uri cu miile pentur ca mai rau va bagati singuri in groapa. Va multumesc pentru atentie si sa invit in continuare sa imi urmariti blog-ul !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ